Zahradní truhlík 2 ks Dekorhome Bílá,Zahradní truhlík 2 ks Dekorhome Bílá - 5% sleva

-5%
Zahradní truhlík 2 ks Dekorhome Bílá,Zahradní truhlík 2 ks Dekorhome Bílá
Zahradní truhlík 2 ks Dekorhome Bílá,Zahradní truhlík 2 ks Dekorhome Bílá
Zahradní truhlík 2 ks Dekorhome Bílá,Zahradní truhlík 2 ks Dekorhome Bílá
Zahradní truhlík 2 ks Dekorhome Bílá,Zahradní truhlík 2 ks Dekorhome Bílá
4 187 4 403 154
4 187,- Kč

Původní cena: 4 403,- Kč


Hodnocení:


Zahradní truhlík 2 ks Dekorhome Bílá,Zahradní truhlík 2 ks Dekorhome Bílá z kategorie dům a zahrada, rostliny, sady na pěstování bylin a rostlin, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Zahradní truhlík 2 ks Dekorhome Bílá,Zahradní truhlík 2 ks Dekorhome Bílá .

Zlevněné zboží

Tyto zahradní truhlíky představují ideální řešení pro pěstování řady různých květin a rostlin a budou skvělým doplňkem do vaší zahradyTruhlíky na květiny z masivního borového dřeva jsou robustní a výborně odolávají vlivům počasí. Skvěle se proto hodí k celoročnímu venkovnímu použití. Jsou také dostatečně hluboké a široké, aby pojaly velké množství zeminy, a tudíž i velké množství sazenic.Barva:přírodníhnědá bílášedáčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:masivní bo...rovicové dřevoRozměry:šířka: 60 cm hloubka: 60 cm výška: 60 cm Hmotnost:25 kg Balení obsahuje: 2 x truhlíkDodáváno v demontu.,Tyto zahradní truhlíky představují ideální řešení pro pěstování řady různých květin a rostlin a budou skvělým doplňkem do vaší zahradyTruhlíky na květiny z masivního borového dřeva jsou robustní a výborně odolávají vlivům počasí. Skvěle se proto hodí k celoročnímu venkovnímu použití. Jsou také dostatečně hluboké a široké, aby pojaly velké množství zeminy, a tudíž i velké množství sazenic.Barva:přírodníhnědá bílášedáčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:masivní borovicové dřevoRozměry:šířka: 60 cm hloubka: 60 cm výška: 60 cm Hmotnost:25 kg Balení obsahuje: 2 x truhlíkDodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Vida.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Vida, Rostliny Vida, Sady na pěstování bylin a rostlin Vida.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 25.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zahradní truhlík 2 ks Dekorhome Bílá,Zahradní truhlík 2 ks Dekorhome Bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, rostliny sleva, sady na pěstování bylin a rostlin sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vida a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vida najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zahradní truhlík 2 ks Dekorhome Bílá,Zahradní truhlík 2 ks Dekorhome Bílá
Právě si prohlížíte... - 5% sleva

4187,- Kč