Vyvýšený záhon Dekorhome,Vyvýšený záhon Dekorhome

Vyvýšený záhon Dekorhome,Vyvýšený záhon Dekorhome
Vyvýšený záhon Dekorhome,Vyvýšený záhon Dekorhome
Vyvýšený záhon Dekorhome,Vyvýšený záhon Dekorhome
Vyvýšený záhon Dekorhome,Vyvýšený záhon Dekorhome
2 520 2 146 2252
2 520,- Kč

Původní cena: 2 146,- Kč


Hodnocení:


Vyvýšený záhon Dekorhome,Vyvýšený záhon Dekorhome z kategorie dům a zahrada, rostliny, sady na pěstování bylin a rostlin, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Vyvýšený záhon Dekorhome,Vyvýšený záhon Dekorhome .

Detailní informace

Toto pařeniště je perfektní volba pro nadšené zahrádkáře, kteří by svou zahradu rádi oživili dalšími květinami a jinými rostlinami. Box je vyroben ze 100% PP, takže je odolný a lehký. Je UV odolný a mrazuvzdorný do -20 ℃. Tahle vyvýšenina je vybaveno vnitřním zásobníkem vybaveným funkčními úchyty pro snazší umístění a přepravu. Může pojmout značné množství zelených rostlin a květin, které jsou ideální pro venkovní použití. Barva: bíláMateriál:PP (polypropylen)Rozměry: šířka: 80 cm hloubka: 42,5 cmvýška: 42 cm objem: 63 lHmotnost: 8 kgDodáváno v... demontu.,Toto pařeniště je perfektní volba pro nadšené zahrádkáře, kteří by svou zahradu rádi oživili dalšími květinami a jinými rostlinami. Box je vyroben ze 100% PP, takže je odolný a lehký. Je UV odolný a mrazuvzdorný do -20 ℃. Tahle vyvýšenina je vybaveno vnitřním zásobníkem vybaveným funkčními úchyty pro snazší umístění a přepravu. Může pojmout značné množství zelených rostlin a květin, které jsou ideální pro venkovní použití. Barva: bíláMateriál:PP (polypropylen)Rozměry: šířka: 80 cm hloubka: 42,5 cmvýška: 42 cm objem: 63 lHmotnost: 8 kgDodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Vida.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Vida, Rostliny Vida, Sady na pěstování bylin a rostlin Vida.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 8.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vyvýšený záhon Dekorhome,Vyvýšený záhon Dekorhome a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, rostliny sleva, sady na pěstování bylin a rostlin sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vida a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vida najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vyvýšený záhon Dekorhome,Vyvýšený záhon Dekorhome
Právě si prohlížíte...

2520,- Kč