SCENTED CANDLE Vonná svíčka Bergamot XL

SCENTED CANDLE Vonná svíčka Bergamot XL
SCENTED CANDLE Vonná svíčka Bergamot XL
SCENTED CANDLE Vonná svíčka Bergamot XL
SCENTED CANDLE Vonná svíčka Bergamot XL
449 379 1845
449,- Kč

Původní cena: 379,- Kč


Hodnocení:


SCENTED CANDLE Vonná svíčka Bergamot XL z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, Údržba a výzdoba motorových vozidel, nářadí pro opravy vozidel a speciální nářadí, sady na opravu čelního skla, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Butlers a budete spokojení s dodaným SCENTED CANDLE Vonná svíčka Bergamot XL .

Detailní informace

obsahuje: reakční hmotu 1- (1,2,3,4,5,6,7,8-oktahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naftyl) ethan-1-onu a 1- (1, 2,3,4,6,7,8,8a-oktahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naftyl) ethan-l-on, (R) -p-mentha-l, 8-dien upozornění: může vyvolat alergickou reakci, s dlouhodobým účinkem škodlivé pro vodní organismy pokyny: při zasažení kůže omyjte velkým množstvím vody a mýdla, zabraňte uvolnění do životního prostředí, obsah/obal zlikvidujte v souladu s místními/regionálními/národními předpisy doba hoření: 60 hodin Vaše čichové buňky se už nemohou dočkat vonné svíčky SC...ENTED CANDLE, která bude u Vás doma až 60 hodin šířit podmanivou vůni bergamotu. Svěží, citrusové aroma můžete navíc snadno kombinovat s dalšími vůněmi, třeba citrusových plodů jako pomeranč a grep. A pokud si XL vonnou svíčku ve skleněné dóze zrovna nezapálíte, uzavřete ji skleněným víčkem, kterým ji hravě ochráníte před prachem a otravným hmyzem. Ideální dekorace a bytový doplňek do koupelny, ložnice nebo obývacího pokoje. Zároveň může být dokonalým dárečkem pro maminku, kamarádku či kolegyni. K dostání v další variantě.

Produkt je výrobek značky Scented Candle ,distribuovaný s EAN kódem 4035644480976.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Scented Candle, Díly a příslušenství vozidel Scented Candle, Údržba a výzdoba motorových vozidel Scented Candle, Nářadí pro opravy vozidel a speciální nářadí Scented Candle, Sady na opravu čelního skla Scented Candle.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

SCENTED CANDLE Vonná svíčka Bergamot XL a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, Údržba a výzdoba motorových vozidel sleva, nářadí pro opravy vozidel a speciální nářadí sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Scented Candle a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Scented Candle najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

SCENTED CANDLE Vonná svíčka Bergamot XL
Právě si prohlížíte...

449,- Kč