Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Dámská manikúra květinová - Solingen 1300

Dámská manikúra květinová - Solingen 1300

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Dámská manikúra květinová - Solingen 1300 z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, kosmetické pomůcky, pomůcky na nehty, sady na manikúru, se slevou kupte přes Chci.cz.

KabeaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Kabea a budete spokojení s dodaným Dámská manikúra květinová - Solingen 1300 .

Detailní informace

Objednejte ještě dnes elegantní dámskou 5-dílnou sadu na manikúru, vrátit ji můžete až za 30 dnů! Udělejte radost sama sobě, mámě nebo babičce. Toto krásné kožené pouzdro uvítá každá žena. Zapínání je formou kovového patentu, který stačí mírně stlačit směrem dolů. Nástroje uvnitř jsou kvalitní, značky Solingen. Výbava v pouzdře se skládá ze dvou nůžek na nehty v ohnutém provedení (klasické a úzké), nehtového pilníčku s hnědým nástavcem, klasické pinzety a oboustranné špachtličky na nehty a nehtové lůžko, ta má také hnědý nástavec....
Materiál: hovězí kůže, poniklovaná ocel Rozměry: 14,5 x 6,5 cm (výška x šířka) Kód: 1321-87

Produkt je výrobek značky Solingen.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Solingen, Osobní péče Solingen, Kosmetika Solingen, Kosmetické pomůcky Solingen, Pomůcky na nehty Solingen, Sady na manikúru Solingen.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dámská manikúra květinová - Solingen 1300 a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, kosmetické pomůcky sleva, pomůcky na nehty sleva, sady na manikúru sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Solingen a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Solingen najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dámská manikúra květinová - Solingen 1300
Právě si prohlížíte...

999,- Kč