Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Koupelnová skříňka Tiera závěsná - PŘEBALENO - 10% sleva

-10%
Koupelnová skříňka Tiera závěsná - PŘEBALENO
Koupelnová skříňka Tiera závěsná - PŘEBALENO
Koupelnová skříňka Tiera závěsná - PŘEBALENO
Koupelnová skříňka Tiera závěsná - PŘEBALENO

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Koupelnová skříňka Tiera závěsná - PŘEBALENO z kategorie nábytek, sady nábytku, sady koupelnového nábytku, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Koupelnová skříňka Tiera závěsná - PŘEBALENO .

Zlevněné zboží

Důvody zařazení do bazarového zboží - zboží ve 100% technickém a funkčním stavu s plnou zárukou. Pouze porušen originální obal. Přebaleno. Koupelnová skříňka Tiera Hledáte do své koupelny skříň, která nabídne nejen spoustu praktických funkcí, ale také bude dobře vypadat? Tak v tom případě je koupelnová skříň Tiera to pravé řešení právě pro vás. Kombinace dvou vnitřních poliček se dvěma zásuvkami nabízí štědré množství úložného prostoru pro uskladnění vašich hygienických pomůcek, ručníků a dalšího koupelnového vybavení. Pro výrobu skříňky byly p...oužity kvalitní laminované dřevotřískové desky (LDTD), které vynikají svou odolností proti oděru a krátkodobé vlhkosti, čímž skříňce zajišťují dlouhou životnost a usnadňují její údržbu. Spojení moderního designu s přírodním dekorem dubu wellington dodává koupelnové skříňce Tiera nádech elegance a zajišťuje, že snadno zapadne do většiny interiérů. Obzvláště těch vybavených nábytkem v přírodním a bílém dekoru. Zásuvky, které se nachází v dolní části skříně, jsou vybaveny funkcí plnovýsuvu s dotahem pro snadnější manipulaci a maximální komfort. Díky závěsnému systému umístěnému v zadní části skříně je možné koupelnovou skříň Tiera ukotvit ke zdi pro lepší stabilitu, nebo ji na zeď zcela pověsit. Umístění pantů skříně je variabilní. To znamená, že si můžete dvířka nastavit tak, aby se otevírala buď na levou, nebo pravou stranu. Výhody: praktická skříňka s moderním designem velké množství úložného prostoru kvalitní a odolné materiály zásuvky s plnovýsuvem a dotahem dlouhá životnost přírodní dekor snadno zapadne do většiny interiérů variabilní umístění pantů Provedení: materiál: laminovaná dřevotřísková deska (LDTD) dekor: dub wellington počet zásuvek: 2 počet poliček: 2 závěsná: ano plnovýsuv: ano rozměry: 33x163x33 cm hmotnost: 39 kg Dodání: smontováno 1 samostatný balík balík 1: 33x163x33 cm, 41 kg

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003434364.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sady nábytku Okay, Sady koupelnového nábytku Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Koupelnová skříňka Tiera závěsná - PŘEBALENO a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sady nábytku sleva, sady koupelnového nábytku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Koupelnová skříňka Tiera závěsná - PŘEBALENO
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

6839,- Kč