Koupelnová skříňka s umyvadlem Dionne závěsná

Koupelnová skříňka s umyvadlem Dionne závěsná
Koupelnová skříňka s umyvadlem Dionne závěsná
Koupelnová skříňka s umyvadlem Dionne závěsná
Koupelnová skříňka s umyvadlem Dionne závěsná
10 999 11 499 388
10 999,- Kč

Původní cena: 11 499,- Kč


Hodnocení:


Koupelnová skříňka s umyvadlem Dionne závěsná z kategorie nábytek, sady nábytku, sady koupelnového nábytku, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Koupelnová skříňka s umyvadlem Dionne závěsná .

Detailní informace

Závěsná koupelnová skříňka s umyvadlem Dionne Závěsná koupelnová skříňka s umyvadlem Dionne se stane důležitým prvkem ve vaší koupelně. Disponuje dvěma zásuvkami, do kterých si můžete schovat všechny důležité koupelnové doplňky a mít je tak stále po ruce. Díky tomu bude vaše koupelna vypadat stále uklizeně. Součásti skříňky je umyvadlo z keramického materiálu s lakovaným lesklým povrchem v bílé barvě. Tento materiál je odolný a skvěle se čistí. Zásuvky skříňky disponují plnovýsuvným mechanismem s dotahem a díky tomu se se zásuvkami bez problému... manipuluje. Na čelech zásuvek jsou decentní madla v černém dekoru, která obohacují skříňku o elegantní prvek. Skříňka je dodávána smontovaná, můžete ji tak začít okamžitě používat. Je vyrobená z kvalitních laminovaných dřevotřískových desek (LDTD) v matné povrchové úpravě v přírodním dekoru dubu. LDTD materiál je známý pro svou snadnou údržbu a dlouhou životnost. Díky svým rozměrům se skvěle hodí i do menších koupelen. Součástí balení není vodovodní baterie a sifon. Výhody: stylová koupelnová skříňka s umyvadlem vhodná i do menších koupelen kvalitní materiály zaručují dlouhou životnost kombinace dubu a černé barvy povrchová lakovaná úprava v matu Provedení: materiál skříňky: laminovaná dřevotřísková deska (LDTD) dekor skříňky: dub sierra / černá materiál umyvadla: keramika dekor umyvadla: bílá barva počet zásuvek: 2 rozměry: 60x60x46 cm hmotnost: 41 kg Dodání: smontováno 2 samostatné balíky balík 1: 60x60x46 cm, hmotnost 30 kg balík 2: 60x16x46 cm, hmotnost 12 kg

Produkt je výrobek značky Okay.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Sady nábytku Okay, Sady koupelnového nábytku Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Materiál: Ldtd
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 249,- Kč
3 059,- Kč
Detail
4 299,- Kč
3 599,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Koupelnová skříňka s umyvadlem Dionne závěsná a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sady nábytku sleva, sady koupelnového nábytku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Koupelnová skříňka s umyvadlem Dionne závěsná
Právě si prohlížíte...

10999,- Kč