Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Psací stůl Tungo - PŘEBALENO

Psací stůl Tungo  - PŘEBALENO
Psací stůl Tungo  - PŘEBALENO
Psací stůl Tungo  - PŘEBALENO
Psací stůl Tungo  - PŘEBALENO

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Psací stůl Tungo - PŘEBALENO z kategorie nábytek, kancelářský nábytek, sady kancelářského nábytku, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Psací stůl Tungo - PŘEBALENO .

Detailní informace

Důvody zařazení do bazarového zboží - zboží ve 100% technickém a funkčním stavu s plnou zárukou. Pouze porušen originální obal. Přebaleno. Psací stůl Tungo Moderní kancelářský stůl Tungo je to pravé pro vaši kancelář nebo pracovnu. Tento elegantní, přesto vysoce praktický stůl disponuje širokou pracovní deskou, díky které budete mít při práci dostatek prostoru i pohodlí. Součástí sady je také komoda částečně vnořená pod desku stolu. Ta je opticky dělená do dvou částí, z nichž jedna se skládá z trojice zásuvek, zatímco druhá nabízí otevřený úlož...ný prostor. Společně pak vytváří dostatek odkládacích ploch a úložného prostoru pro všechny vaše dokumenty a kancelářské potřeby. Celý stůl, včetně komody, je vyrobený z kvalitních laminovaných dřevotřískových desek (LDTD), které jsou známé svou tvrdostí a odolností proti oděru, díky čemuž mohou stolu garantovat dlouhou životnost. Díky kombinaci moderního designu a tmavé barvy dodá psací stůl Tungo vašemu interiéru nádech luxusu. Výhody: moderní stůl s elegantním designem široká pracovní deska komoda s objemným úložným prostorem odolná konstrukce a dlouhá životnost Provedení: materiál: laminované dřevotřískové desky (LDTD) dekor: grafit povrchová úprava: standard počet zásuvek: 3 počet poliček: 2 rozměry: 138x76x112 cm hmotnost: 56,8 kg Dodání: demontováno 2 samostatné balíky balík 1: 155x6x58 cm, 24,2 kg balík 2: 129x12x49 cm, 32,6 kg

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003416230.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Kancelářský nábytek Okay, Sady kancelářského nábytku Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 699,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Psací stůl Tungo - PŘEBALENO a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, kancelářský nábytek sleva, sady kancelářského nábytku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Psací stůl Tungo - PŘEBALENO
Právě si prohlížíte...

3399,- Kč