Saunová podpěrka hlavy Dekorhome,Saunová podpěrka hlavy Dekorhome

Saunová podpěrka hlavy Dekorhome,Saunová podpěrka hlavy Dekorhome
1 498 1 498 813
1 498,- Kč

Původní cena: 1 498,- Kč


Hodnocení:


Saunová podpěrka hlavy Dekorhome,Saunová podpěrka hlavy Dekorhome z kategorie dům a zahrada, bazény a lázně, příslušenství sauny, sady do sauny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Saunová podpěrka hlavy Dekorhome,Saunová podpěrka hlavy Dekorhome .

Detailní informace

Opěrka hlavy je vyrobena z kvalitního osikového dřeva. Má zaoblený tvar a dokáže tak zajistit pohodlný pocit ležení. Pro dokonalé pohodlí při ležení doporučujeme sadu 3 ks. Opěrka hlavy slouží jako opora pro hlavu, zatímco ostatní opěrky hlavy jsou sestaveny a umístěny pod nohy, aby poskytovaly podporu. To vám zajistí nejlepší držení těla při ležení. Podpoříte tak nejen krevní oběh v těle, ale také zajistíte zdravou polohu vleže pro páteř. Měkké, bílo-žlutavé osikové dřevo dodává opěrce hlavy vysoce kvalitní vzhled a dotváří design interiéru va...ší sauny. Vytvořte si optimální polohu vleže ve vaší sauně s vysoce kvalitní opěrkou hlavy Premium.Barva:přírodníMateriál:masivní osikové dřevoRozměry:šířka: 40 cm hloubka: 30 cm Hmotnost:3 kg,Opěrka hlavy je vyrobena z kvalitního osikového dřeva. Má zaoblený tvar a dokáže tak zajistit pohodlný pocit ležení. Pro dokonalé pohodlí při ležení doporučujeme sadu 3 ks. Opěrka hlavy slouží jako opora pro hlavu, zatímco ostatní opěrky hlavy jsou sestaveny a umístěny pod nohy, aby poskytovaly podporu. To vám zajistí nejlepší držení těla při ležení. Podpoříte tak nejen krevní oběh v těle, ale také zajistíte zdravou polohu vleže pro páteř. Měkké, bílo-žlutavé osikové dřevo dodává opěrce hlavy vysoce kvalitní vzhled a dotváří design interiéru vaší sauny. Vytvořte si optimální polohu vleže ve vaší sauně s vysoce kvalitní opěrkou hlavy Premium.Barva:přírodníMateriál:masivní osikové dřevoRozměry:šířka: 40 cm hloubka: 30 cm Hmotnost:3 kg

Produkt je výrobek značky Lanitplast.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Lanitplast, Bazény a lázně Lanitplast, Příslušenství sauny Lanitplast, Sady do sauny Lanitplast.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 3.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Saunová podpěrka hlavy Dekorhome,Saunová podpěrka hlavy Dekorhome a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, bazény a lázně sleva, příslušenství sauny sleva, sady do sauny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lanitplast a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lanitplast najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Saunová podpěrka hlavy Dekorhome,Saunová podpěrka hlavy Dekorhome
Právě si prohlížíte...

1498,- Kč