Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Shimano Kairiki 8 Yellow 0,16 mm 10,3 kg 150 m - 17% sleva

-17%
Shimano Kairiki 8 Yellow 0,16 mm 10,3 kg 150 m

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Shimano Kairiki 8 Yellow 0,16 mm 10,3 kg 150 m z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské vlasce a vodiče, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Shimano Kairiki 8 Yellow 0,16 mm 10,3 kg 150 m .

Zlevněné zboží

Šňůra Shimano Kairiki 8 je přepracovaná šňůra, splétaná z 8 nosných vláken, která jsou vyráběna v Japonsku a splétaná pomocí nové techniky VT. Mimořádnou pevnost a hladkost PE materiálu každý ocení při odhazování na velké vzdálenosti. Kairiki 8 je k dispozici v průměrech od 0,06 mm do 0,42 mm s ohromující odolností proti přetržení 46,7 kg. Svoje vynikající vl...astnosti uplatní ve sladkovodním i mořském přívlačovém rybolovu. Je velmi citlivá a úžasně hladká, což také vede ke snížení šumu. Kromě zelené barvy Mantis Green a ocelově šedé barvy (Steel Gray) budou k dispozici dvě další barvy – a to vysoce viditelná žlutá a vícebarevná značkovací Multi Color. Multi Color je zvláště zajímavé provedení šňůry pro rybolov ve větších hloubkách. Díky hladkému povrchu, malému průměru a tím i malému odporu při pohybu ve vodě je Kairiki 8 skvělou volbou pro jiggingové techniky lovu. Díky nízké průtažnosti (pod 3,0 % délky) je také velmi citlivá. IZANAS
Tato PE řada používá IZANAS, ultra-vysokopevnostní polyetylenové vlákno vyrobené společností Toyobo Co. Vlákno je přibližně 8-krát pevnější než pianový drát a má střední modul pružnosti.
Mez pevnosti : 10,3 kg Průměr : 0,16 mm Varianta : Šňůra Průměr (mm) : 0.16 Série : Kairiki Počet v balení (ks) : 1 Barva : Žlutá Délka : 150 m Barva podle výrobce : Yellow Země původu : Japonsko

Produkt je výrobek značky Shimano ,distribuovaný s EAN kódem 0022255229463.

Procházet zboží z kategorie Sport Shimano, Outdoorové aktivity Shimano, Rybaření Shimano, Rybářské vlasce a vodiče Shimano.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Yellow
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Shimano Kairiki 8 Yellow 0,16 mm 10,3 kg 150 m a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské vlasce a vodiče sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Shimano a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Shimano najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Shimano Kairiki 8 Yellow 0,16 mm 10,3 kg 150 m
Právě si prohlížíte... - 17% sleva

390,- Kč