Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fox Fishing Edges Reflex Camo Soft Sinking Braid Reflex Camo 25 lbs-11,3 kg 20 m

Fox Fishing Edges Reflex Camo Soft Sinking Braid Reflex Camo 25 lbs-11,3 kg 20 m

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fox Fishing Edges Reflex Camo Soft Sinking Braid Reflex Camo 25 lbs-11,3 kg 20 m z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské vlasce a vodiče, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Fox Fishing Edges Reflex Camo Soft Sinking Braid Reflex Camo 25 lbs-11,3 kg 20 m .

Detailní informace

Reflex Camo je neskutečně měkká pletená šňůrka s kulatým profilem Perfektní návazcový materiál pro používání s PVA návazci, nebo kdy je důležité mít měkký návazec Výhodou je nový vylepšený maskáčový vzor, který je neviditelný na dnech jezer či řek Neskutečná pevnost v uzlu
Mez pevnosti : 25 lbs Barva : Camo Navrženo v : Spojené království Délka : 20 m Mez pevnosti : 1...1,3 kg Barva podle výrobce : Reflex Camo Varianta : Šňůra Série : Edges Reflex Camo Země původu : Čína

Produkt je výrobek značky Fox Fishing ,distribuovaný s EAN kódem 5056212115747.

Procházet zboží z kategorie Sport Fox Fishing, Outdoorové aktivity Fox Fishing, Rybaření Fox Fishing, Rybářské vlasce a vodiče Fox Fishing.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Camo
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 256,- Kč
Detail
13 263,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fox Fishing Edges Reflex Camo Soft Sinking Braid Reflex Camo 25 lbs-11,3 kg 20 m a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské vlasce a vodiče sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fox Fishing a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fox Fishing najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fox Fishing Edges Reflex Camo Soft Sinking Braid Reflex Camo 25 lbs-11,3 kg 20 m
Právě si prohlížíte...

420,- Kč