Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Black Cat Návazec Worm Pop Up

Black Cat Návazec Worm Pop Up
Black Cat Návazec Worm Pop Up
Black Cat Návazec Worm Pop Up
Black Cat Návazec Worm Pop Up

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Black Cat Návazec Worm Pop Up z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské vlasce a vodiče, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným Black Cat Návazec Worm Pop Up .

Detailní informace

Hotový návazec Waller Spezial od Stefana Seuße. Návazec „Worm Pop Up Rig“ se výtečně hodí pro velmi účinnou prezentaci svazku rousnic ve stojatých a pomalu tekoucích vodách těsně nade dnem.  
Mezi podvodním splávkem a trojháčkem je namontována ztužující gumová hadička, která slouží jako „držák odstupu“ a chrání před zamotáním. Návazec „Worm Pop Up Rig“ se výtečně hodí pro rybáře lovící ze břehu, kteří chtějí svou montáž na řekách či jezerech nahazovat.
EFEKTIVNÍ A OKAMŽITĚ POUŽITELNÉ: hotové návazce Black Cat jsou optimálně sladě...ny a připraveny k okamžitému použití ODOLNÉ A ÚSPĚŠNÉ: hotové návazce Black Cat jsou sestaveny z těch nejlepších materiálů a s jistotou obstojí v každém souboji se sumci RYCHLE PO RUCE: hotové návazce Black Cat jsou připraveny k okamžitému použití a rybář je s nimi nejlépe vybaven pro každou možnou situaci u vody
Parametry:
Délka 0,8 m
Průměr 0,8 mm
Velikost háčku 2/0

Produkt je výrobek značky Black Cat ,distribuovaný s EAN kódem 4029569314898.

Procházet zboží z kategorie Sport Black Cat, Outdoorové aktivity Black Cat, Rybaření Black Cat, Rybářské vlasce a vodiče Black Cat.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Black Cat Návazec Worm Pop Up a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské vlasce a vodiče sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Black Cat a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Black Cat najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Black Cat Návazec Worm Pop Up
Právě si prohlížíte...

299,- Kč