Trabucco Prut Inspiron FD Competition Still MH 3,6m 90g 3+3-díl

Trabucco Prut Inspiron FD Competition Still MH 3,6m 90g 3+3-díl
Trabucco Prut Inspiron FD Competition Still MH 3,6m 90g 3+3-díl
Trabucco Prut Inspiron FD Competition Still MH 3,6m 90g 3+3-díl
Trabucco Prut Inspiron FD Competition Still MH 3,6m 90g 3+3-díl
2 999 2 990 755
2 999,- Kč

Původní cena: 2 990,- Kč


Hodnocení:


Trabucco Prut Inspiron FD Competition Still MH 3,6m 90g 3+3-díl z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské pruty, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným Trabucco Prut Inspiron FD Competition Still MH 3,6m 90g 3+3-díl .

Detailní informace

Modelová řada prutů navržena tak, aby vyhovovala všem potřebám nejen profesionálních rybářů, kdy zejména ti amatérští hledají nástroj, který lze bez potíží použít v různých situacích od stojatých vod až po široké říční revíry. Výrobci se zaměřili především na všestrannost jejich použití, což se odráží v materiálech, které jsou použity v jednotlivých konstrukčních částech. Samotný blank je vyrobený v podstatě z toho nejlepšího, co moderní rybářský trh může nabídnout. High Modulus Carbon CX-1 pod konceptem Micro Pitch, je... prakticky tou nejinovativnější technologií vrstvení pryskyřice v jednotlivých profilech blanku tak, aby došlo k jeho úplnému zpevnění a následnému odlehčení. Výsledný efekt dodává celkovému vzhledu tzv. „SLIM STYLE“ tedy štíhlý vzhled. V blízkosti spojů se aplikuje speciální pásková rukojeť, která usnadňuje montáž a demontáž, a to zejména ve vlhkém prostředí. Celý blank je osazen vysoce kvalitními LS SiC Sea Guide očky, které umožňují plynulý průchod monofilových vlasců a velmi dobře odolávají otěru způsobenému pletenými šňůrami. Pruty jsou dodávány se 3 výměnnými Full Carbon HQ špičkami s délkou 47cm, které jsou na své koncové indikační části barveny novým procesem vrstvení barvy, který je činí vysoce viditelnými v jakémkoliv počasí. Model je vybaven rukojetí výhradně z přírodního korku v kombinaci EVA materiálu a vložkami z kaučuku, které kromě dobrého uchopení vytváří příjemný estetický efekt. Sedlo navijáku je hybridně integrováno do rukojeti a ukončeno matným gumovým protiskluzovým povlakem. Tyto pruty se po stránce všestrannosti řadí mezi nejočekávanější novinky, s kterými pro rok 2018 přichází firma Trabucco na evropský rybářský trh.
Parametry:
Délka prutu 3,6 m
Akce prutu 90 g
Počet dílů 3
Transportní délka 127 cm
Typ oček SiC
Typ rukojeti kombinovaná korek/EVA
Hmotnost prutu neuvedeno
Počet špiček 3ks Light, medium, heavy

Produkt je výrobek značky Trabucco ,distribuovaný s EAN kódem 8054393137319.

Procházet zboží z kategorie Sport Trabucco, Outdoorové aktivity Trabucco, Rybaření Trabucco, Rybářské pruty Trabucco.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Trabucco Prut Inspiron FD Competition Still MH 3,6m 90g 3+3-díl a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské pruty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Trabucco a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Trabucco najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Trabucco Prut Inspiron FD Competition Still MH 3,6m 90g 3+3-díl
Právě si prohlížíte...

2999,- Kč