Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sportex Prut TiBoron Extend Spin-Carbon 2,40m 80g 2-díl

Sportex Prut TiBoron Extend Spin-Carbon 2,40m 80g 2-díl
Sportex Prut TiBoron Extend Spin-Carbon 2,40m 80g 2-díl
Sportex Prut TiBoron Extend Spin-Carbon 2,40m 80g 2-díl
Sportex Prut TiBoron Extend Spin-Carbon 2,40m 80g 2-díl

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sportex Prut TiBoron Extend Spin-Carbon 2,40m 80g 2-díl z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské pruty, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným Sportex Prut TiBoron Extend Spin-Carbon 2,40m 80g 2-díl .

Detailní informace

Přívlačové SPORTEX TiBoron Extend Spin - Carbon jsou dvoudílné pruty s přidaným Grafen pro zlepšení všech vlastností. Prut je osazen 3K uhlíkovou ručkou.
Blank přívlačových prutů SPORTEX TiBoron Extend Spin-Carbon je založen na nano-uhlíkových vláknech kombinovaných s Grafenem. Technologie grafenu dodává prutem SPORTEX TiBoron ještě větší rychlost a odolnost, přičemž blank zůstává neuvěřitelně lehký. Ani během celodenní práce s prutem nebudete pociťovat únavu a tak si můžete vychutnat den strávený u vody. Středně rychlá akce prutů s kombin...ací citlivého blanku zaručí daleké hody a dokonalý zážitek při zdolávání ryb. SPORTEX TiBoron Extend Spin Classic je osazen dělenou, ergonomickou korkovou rukojetí, pevným Fuji sedlem navijáku, špičkovými SIC očky a odnímatelným FUJI držákem nástrah. Prvotřídní série prutů pro prvotřídní zážitky při lovu!
Co je to grafen? Materiál grafen byl objeven v roce 2004 a je to první 2D materiál. Grafen je typ uhlíku který má tvar včelího plástu a jeho tloušťka je jen jeden atom. Vyznačuje se vysokou pružností a extrémní pevností. Ve srovnání s ocelí je v tahu až 125x silnější. Velmi lehký a tvrdší než diamant, tyto vlastnosti předurčují grafen jako revoluční materiál využitelný ve všech odvětvích.
Důvody ke koupi SPORTEX přívlačových prutu 10 letá záruka na blank top kvalita za dobrou cenu zdolávání ryby na tyto pruty je skutečným zážitkem pruty v tenkém - moderním blanku pruty jsou vhodné na daleké a přesné hody každý prut má své výrobní číslo je jedinečný dlouhá životnost i po 20 letech jsou pruty jako nové nadčasový design   pokud si kupujete rybářský prut SPORTEX tak si kupujete zážitek který vám žádný jiný prut neposkytne
Parametry:
Délka: 2,4 m Vrhací zátěž: 20 g Tolerance: 8 - 32 g Počet dílů: 2 ks Počet oček: 9 ks Transportní délka: 124 cm Hmotnost: 139 g 

Produkt je výrobek značky Sportex ,distribuovaný s EAN kódem 4048855394925.

Procházet zboží z kategorie Sport Sportex, Outdoorové aktivity Sportex, Rybaření Sportex, Rybářské pruty Sportex.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sportex Prut TiBoron Extend Spin-Carbon 2,40m 80g 2-díl a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské pruty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sportex a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sportex najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sportex Prut TiBoron Extend Spin-Carbon 2,40m 80g 2-díl
Právě si prohlížíte...

14574,- Kč