Sportex prut black pearl gt-3 ultra light 2,1 m 2-8 g - 10% sleva

-10%
Sportex prut black pearl gt-3 ultra light 2,1 m 2-8 g
3 097 3 436 196
3 097,- Kč

Původní cena: 3 436,- Kč


Hodnocení:


Sportex prut black pearl gt-3 ultra light 2,1 m 2-8 g z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské pruty, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Sportex prut black pearl gt-3 ultra light 2,1 m 2-8 g .

Zlevněné zboží

Vysoce modulovaný Japonský uhlíkový blank osazen očky SIC Slim a VSS sedlem navijáku a kvalitní Duplon rukojetí. Přívlačové pruty SPORTEX Black Pearl GT-3 ultra light série která s sebou přináší moderní elegantní design, rychlost, sílu a citlivost. Akce prutů byla speciálně navržena pro lov predátorů. Blank je vyroben z vysoce modulovaného Japonského uhlíku což zaručuje výborné vrhací vlastnosti a daleké hody i při tenkém blanku. Pruty jsou navíc velmi lehké, takže ani po celodenním lovení nebudete pociťovat únavu. Spodní část prutu Sportex je ...zpevněná 4K uhlíkovou punčochou což vám dodá ještě větší sílu při zdolávání ryb. Pruty SPORTEX Black Pearl GT-3 ultra light jsou osazeny tenkými SIC očky a pevným sedlem DPS navijáku. Dělená ručka je osazena kvalitním duplonem.
Důvody ke koupi SPORTEX přívlačových prutů - 10 letá záruka na blank - top kvalita za dobrou cenu - zdolávání ryby na tyto pruty je skutečným zážitkem - pruty v tenkém - moderním blanku - pruty jsou vhodné na daleké a přesné hody - každý prut má své výrobní číslo je jedinečný - dlouhá životnost i po 20 letech jsou pruty jako nové - nadčasový design - pokud si kupujete rybářský SPORTEX tak si kupujete zážitek který vám žádný jiný prut neposkytne

Produkt je výrobek značky Sportex.

Procházet zboží z kategorie Sport Sportex, Outdoorové aktivity Sportex, Rybaření Sportex, Rybářské pruty Sportex.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sportex prut black pearl gt-3 ultra light 2,1 m 2-8 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské pruty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sportex a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sportex najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sportex prut black pearl gt-3 ultra light 2,1 m 2-8 g
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

3097,- Kč