Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Shimano Zodias Spinning 2,13 m 5 - 15 g 2 díly

Shimano Zodias Spinning 2,13 m 5 - 15 g 2 díly

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Shimano Zodias Spinning 2,13 m 5 - 15 g 2 díly z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské pruty, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Shimano Zodias Spinning 2,13 m 5 - 15 g 2 díly .

Detailní informace

Přívlačové a nahazovací pruty Zodias jsou obnoveny. Současná řada je oblíbená pro svou všestrannost a sílu a nyní byla přidána nová funkce: citlivost. Velkým vylepšením je grip CARBON MONOCOQUE (známý z Poison Adrena), díky kterému jsou pruty nové generace lehčí a citlivější! CARBON MONOCOQUE
Karbonová rukojeť, která je lehká s vysokou citlivostí a přená...ší i ty nejmenší vibrace do ruky rybáře. Carbon Monocoque Grip zvyšuje citlivost o 30 % ve srovnání s tradičními rukojeťmi prutu a využívá dutou strukturu, která eliminuje zbytečné části zadní rukojeti, aby se zlepšilo snížení hmotnosti a přenos vibrací.
HI-POWER X
Nová a zdokonalená odlehčená konstrukce prutu výrazně přispívá ke zvýšení torzní tuhosti blanku použitím diagonálního ovíjení blanku karbonovou páskou. Páska tak vytváří vnější vrstvu ve tvaru písmene X. Změnou šířky karbonové pásky, změnou úhlu navíjení a ovinu v určitých částech blanku prutu lze přesně vyladit akci a chování prutu pro lov vybraných druhů ryb. Aplikace Hi-Power X přináší celkové zpevnění konstrukce, zvýšení tuhosti v krutu, zlepšení přesnosti při odhazování a výrazné prodloužení odhazovací vzdálenosti.
HI-POWER X SOLID
Pružná pevná špička je vyztužena ultra jemnou karbonovou páskou. Toto zesílení potlačuje ztrátu síly v důsledku kroucení, aniž by bránilo jemnému ohýbání pevné špičky. Přesnost, ovladatelnost a citlivost lití byly výrazně zvýšeny použitím HI-POWER X Solid.
TAFTEC ALPHA
Jedinečná pevná špička, která zajišťuje flexibilitu a jemné ohýbání bez snížení průměru špičky nebo její pevnosti. Špička TAFTEC α se používá v celé řadě prutů Shimano, kde je citlivost důležitým požadavkem na pruty.
CI4+
CI4+ je vylepšenou verzí původního materiálu CI4. Tento vysoce technologicky náročný materiál je 2,5krát tužší než CI4. Je využit v konstrukci mnoha špičkových navijáků Shimano, protože je lehčí. Užitím CI4+ ve výrobě těla a rotoru se výrazně zlepšuje účinnost navijáku a roste tuhost konstrukce.
Délka : 2,13 m Rukojeť : EVA + Carbon Transportní délka (cm) : 111.5 Počet dílů : 2 díly Varianta : Prut Akce : Fast Transportní délka : 111,5 cm Délka (m) : 2.13 Země původu : Čína Počet dílů : 2 Akce : Extra Fast Druh prutu : Přívlačové Vrhací zátěž : 5 - 15 g Hmotnost : 107 g Počet oček : 9 Série : Zodias Specifikace materiálu : Hi-Power X

Produkt je výrobek značky Shimano ,distribuovaný s EAN kódem 4969363396969.

Procházet zboží z kategorie Sport Shimano, Outdoorové aktivity Shimano, Rybaření Shimano, Rybářské pruty Shimano.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Shimano Zodias Spinning 2,13 m 5 - 15 g 2 díly a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské pruty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Shimano a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Shimano najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Shimano Zodias Spinning 2,13 m 5 - 15 g 2 díly
Právě si prohlížíte...

4790,- Kč