Shimano prut tribal tx-5 intensity 3,05 m 3,5 lb

Shimano prut tribal tx-5 intensity 3,05 m 3,5 lb
4 499 4 499 580
4 499,- Kč

Původní cena: 4 499,- Kč


Hodnocení:


Shimano prut tribal tx-5 intensity 3,05 m 3,5 lb z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské pruty, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Shimano prut tribal tx-5 intensity 3,05 m 3,5 lb .

Detailní informace

.Jeden z nejlépe vypadajících kaprových prutů na trhu, nabízí ohromující rovnováhu mezi jemností a výkonem. Pokud je pro vás vzhled vašich prutů stejně důležitý jako výkon, nebudete s TX5 zklamáni, vypadají senzačně a ostatní vám je budou závidět, výkon je prostě úžasný. Pozoruhodně lehký a tenký, silný odhazovací výkon modelů Intensify otevře novou oblast pro váš lov na dlouhé vzdálenosti, zatímco jemná povaha akce špičky u všech modelů vzbuzuje důvěru při zdolávání ryb, abyste si tento zážitek mohli naplno užít. 
Srdcem TX5 je tenký karb...onový blank Nanosheet, který je vyztužený 3K vazbou a obsahuje také Biofibre pro větší pevnost. Přidání ultralehkých oček PacBay Minima zvyšuje akci a rychlost zotavení špičky při nahazování, což vám zajistí maximální vzdálenost. A pokud by to nestačilo, prut doplňuje zakázkové 3K sedlo navijáku a 3K polymerová rukojeť Winn Grip. Co se ti nelíbí? V sortimentu je šest modelů, které pokryjí veškerý váš rybolov. Dva 10' modely jsou určeny pro malé vody nebo rybaření z lodi a dodávají se s akcí 3,00 lb nebo Intensity. Toto je první akce Intensity, kterou jsme provedli v délce 10', a přestože je krátká, dokáže vrhnout 4oz vedení na vzdálenost 200 yardů! K dispozici jsou tři 12' modely, včetně Intensity pro překonání vzdálenosti, ale pro ultimátní vrhání na velké vzdálenosti jděte na 13' Intensity a dosáhněte vzdáleností, o kterých jste jen snili. Díky kombinaci vzhledu a výkonu dosahuje TX5 nových úrovní a má pocit kvality, který u prutů střední ceny tak často chybí.
 
Vlastnosti produktu
 
prut nabitý nejnovější karbonovou technologií
skvělá rovnováha mezi jemností a výkonem
senzační vzhled
tenký, lehký, pevný a mimořádně citlivý prut
karbonový blank Nanosheet, který je vyztužený 3K opletem a obsahuje také Biofibre pro větší pevnost
ultralehká očka Sea Guide
3K sedlo navijáku
3K polymerová rukojeť Winn Grip
 

Produkt je výrobek značky Shimano ,distribuovaný s EAN kódem 8717009483629.

Procházet zboží z kategorie Sport Shimano, Outdoorové aktivity Shimano, Rybaření Shimano, Rybářské pruty Shimano.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Shimano prut tribal tx-5 intensity 3,05 m 3,5 lb a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské pruty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Shimano a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Shimano najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Shimano prut tribal tx-5 intensity 3,05 m 3,5 lb
Právě si prohlížíte...

4499,- Kč