Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Shimano Catana FX Spinning 2,69 m 14 - 40 g 2 díly

Shimano Catana FX Spinning 2,69 m 14 - 40 g 2 díly

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Shimano Catana FX Spinning 2,69 m 14 - 40 g 2 díly z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské pruty, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Shimano Catana FX Spinning 2,69 m 14 - 40 g 2 díly .

Detailní informace

Pruty Catana FX spojují výjimečnou hodnotu s nejnovějšími akcemi a moderním vzhledem. Catana, která je k dispozici v rychlých i středně rychlých akcích, v široké škále možností, pozvedne váš výkon na novou úroveň. Pokud hledáte prut za skvělou cenu, který by vás inspiroval sebevědomím a pomohol vám lovit efektivněji, Catana FX je skvělá volba. Tato skvěle vypadající... řada, postavená na celokarbonovém blanku, si vás jistě všimne a přichází ve dvou specifických akcích.
Rychlá akce je určena pro jigy a měkké návnady a středně rychlá akce je ideální pro crankbaity. Vyberte si jakýkoli model ze širokého spektra možností a můžete si být jisti, že máte prut, který vám umožní lovit s maximálním výkonem. Celokarbonový blank Catana FX je vylepšený Geofibre, který dodává pevnost. Všechny modely jsou osazeny očky Shimano Hardlite, které jsou lehké, pevné a dokonale se hodí na mono a pletené hlavní vlasce. Pro další zvýšení výkonu a doplnění moderního vzhledu, ergonomické sedlo navijáku ve stylu VSS dokonale zapadá do blanku. Tento styl designu je široce používán profesionálními rybáři. K dispozici je 8 modelů v řadě rychlé akce, které vám umožní vložit maximální akci do jigů a měkkých návnad a přenést pohyby rukou na nástrahu s maximální účinností. Jsou vybaveny moderní kombinovanou rukojetí Cork / EVA. V rozsahu středně rychlých akcí existuje více než 20 modelů. Jsou všestranné a lze je použít pro mnoho různých stylů lovu s návnadou, ale jsou obzvláště dobré při lovu s crankbaity. Jsou vybaveny korkovou rukojetí a mají výjimečný účinek na zdolání největších a nejsilnějších ryb. Ať už si vyberete kterýkoli model, můžete si být jisti, že jste udělali skvělou volbu, abyste pozvedli svůj rybářský výkon na novou úroveň.
GEO FIBRE
GEOFIBRE je přirozeně odvozená komponenta, která poskytuje tuhost a vysokou pevnost v tahu, když se přidá k prutům v nižší až střední cenové kategorii. Materiál GEOFIBRE vytváří pevnější pruty v nižším až středním cenovém segmentu, které jsou odolnější vůči zlomení.
Délka : 2,69 m Hmotnost : 164 g Počet dílů : 2 díly Specifikace materiálu : Full Carbon + Geofibre Druh prutu : Přívlačové Transportní délka (cm) : 138.0 Transportní délka : 138 cm Rukojeť : EVA Split Grip Země původu : Čína Série : Catana FX Vrhací zátěž : 14 - 40 g Varianta : Prut Počet oček : 7 Akce : Fast Počet dílů : 2 Délka (m) : 2.69

Produkt je výrobek značky Shimano ,distribuovaný s EAN kódem 8717009860369.

Procházet zboží z kategorie Sport Shimano, Outdoorové aktivity Shimano, Rybaření Shimano, Rybářské pruty Shimano.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Shimano Catana FX Spinning 2,69 m 14 - 40 g 2 díly a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské pruty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Shimano a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Shimano najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Shimano Catana FX Spinning 2,69 m 14 - 40 g 2 díly
Právě si prohlížíte...

1690,- Kč