Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Savage Gear SGS4 Boat Game 1,9 m 150 - 400 g 3 díly

Savage Gear SGS4 Boat Game 1,9 m 150 - 400 g 3 díly

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Savage Gear SGS4 Boat Game 1,9 m 150 - 400 g 3 díly z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské pruty, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Savage Gear SGS4 Boat Game 1,9 m 150 - 400 g 3 díly .

Detailní informace

Řada mořských prutů SGS4 byla vyvinuta tak, aby nabízela maximální výkon a odolnost, která je při náročném lovu tvrdě bojujících mořských dravců tak důležitá. Nabízí ohromující širokou škálu různých modelů, které pokrývají všechny situace – od těžkého lovu velkých tresek a halibutů na lodi, přes lov mořských okounů a pstruhů až po aktivní lov růz...ných druhů tresek na otevřené vodě. Každý prut byl odborně navržen tak, aby uspokojil potřeby náročných rybářů. Všechny pruty mají špičkový blank osazený vysoce kvalitními komponenty. Tato řada opravdu nabízí ty pravé nástroje pro všechny mořské rybáře, kteří hledají vybavení, na které se mohou jednoduše spolehnout.
Pruty Boat Game jsou určeny pro velké nástrahy, tvrdě bojující mořské dravce a drsné podmínky. Jsou perfektně vyvážené pro optimální pocit a mají silnou středně rychlou akci, která si hravě poradí s těžkými až extra těžkými nástrahami a bezpečně zdolá větší ryby bez uvolnění háčku nebo přetržení vlasce. Tyto pruty jsou skvělé pro boj s obřími severskými dravci, jako jsou halibuti nebo velké tresky. Mají silnou páteř a poddajnou špičku pro rybolov s neprůtažnými pletenými šňůrami.
Série : SGS4 Transportní délka : 72 cm Druh prutu : Morský rybolov Počet dílů : 3 Specifikace materiálu : HM Japanese Toray Carbon Země původu : Čína Délka (m) : 1.9 Hmotnost : 287 g Rukojeť : EVA Split Grip Počet oček : 7 Počet dílů : 3 díly Transportní délka (cm) : 72.0 Akce : Moderate Fast Vrhací zátěž : 150 - 400 g Navrženo v : Dánsko Varianta : Prut Délka : 1,9 m

Produkt je výrobek značky Savage Gear ,distribuovaný s EAN kódem 5706301758132.

Procházet zboží z kategorie Sport Savage Gear, Outdoorové aktivity Savage Gear, Rybaření Savage Gear, Rybářské pruty Savage Gear.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Savage Gear SGS4 Boat Game 1,9 m 150 - 400 g 3 díly a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské pruty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Savage Gear a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Savage Gear najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Savage Gear SGS4 Boat Game 1,9 m 150 - 400 g 3 díly
Právě si prohlížíte...

2690,- Kč