Nash Prut Pursuit 12ft 3,25lb Abbreviated - 22% sleva

-22%
Nash Prut Pursuit 12ft 3,25lb Abbreviated
3 030 3 887 2203
3 030,- Kč

Původní cena: 3 887,- Kč


Hodnocení:


Nash Prut Pursuit 12ft 3,25lb Abbreviated z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské pruty, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným Nash Prut Pursuit 12ft 3,25lb Abbreviated .

Zlevněné zboží

Pruty s ikonickým názvem, které v sobě nesou sílu opravdového dříče, houževnatost a rychlost. Pruty se vyrábí v několika librážích a délkách, aby dokázaly pokrýt všechny styly lovu od jemného chytání pod břehem až po nahazování plnou silou za horizont na těch největších vodních plochách. Navíc si můžete vybrat mezi klasickou dělenou rukojetí, smršťovačkou anebo celokorkovou rukojetí. Díky požadavkům moderní doby, kdy chtějí rybáři více síly v prutech, aby mohli zdolávat větší ryby, odhazovat těžké olova a chytat s většími PVA sáčky jsou 3,5lb v...erze označeny jako S (Stepped Up Special). Ty mají silnější spodní část, která poskytne dostatek výkonu ve chvíli, kdy to nejvíce potřebujete. * velmi rychlý karbonový blank s 3K punčochou * modely 12 a 13 stop mají na výběr ze třech možných rukojetí * modely 10ft s libážemi 3lb, 3,25lb a 3,5lb S pro lov z lodi * řada Pursuit obsahuje i 7ft model s dělenou rukojetí pro chytání v blízkosti břehu * upravené přední očko zabraňující přehození vlasce * ergonomické sedlo s nízkým průměrem * matně černé vázání oček a leskle černá grafika na blanku * karbonový klip na vlasec * značky pro přesné složení prutu v jedné rovině * ultra lehká očka Minima Parametry:
Délka 3,66 m (12 ft)
Počet dílů 2
Počet oček 6
Akce prutu 3,25 lb
     

Produkt je výrobek značky Nash ,distribuovaný s EAN kódem 5055108915430.

Procházet zboží z kategorie Sport Nash, Outdoorové aktivity Nash, Rybaření Nash, Rybářské pruty Nash.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nash Prut Pursuit 12ft 3,25lb Abbreviated a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské pruty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nash a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nash najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nash Prut Pursuit 12ft 3,25lb Abbreviated
Právě si prohlížíte... - 22% sleva

3030,- Kč