Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Delphin Prut RIVER Trophy NXT 3,2m 180g 3+4-díl

Delphin Prut RIVER Trophy NXT 3,2m 180g 3+4-díl
Delphin Prut RIVER Trophy NXT 3,2m 180g 3+4-díl
Delphin Prut RIVER Trophy NXT 3,2m 180g 3+4-díl
Delphin Prut RIVER Trophy NXT 3,2m 180g 3+4-díl

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Delphin Prut RIVER Trophy NXT 3,2m 180g 3+4-díl z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské pruty, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným Delphin Prut RIVER Trophy NXT 3,2m 180g 3+4-díl .

Detailní informace

Po úspěšné sérii prutů RIVER TROPHY přichází společnost Delphin na trh s jejich přepracovaným nástupcem RIVER TROPHY NXT. Tak jako předchozí verze i NXT je určena pro feederový lov říčních ryb v proudu řek, na místech, kde je nutné použít tuhý prut s vysokou vrhací zátěží. Díky 24T uhlíkovému pevnému blanku s ním dokážete zastavit i silné unikající ryby, přičemž však vůbec neztrácíte výhody feederového prutu. Blank disponuje vrhací zátěží až 180g, což umožňuje použít těžké feederové košíky, které jsou v říčním proudu nutností. Ve spodní části b...lanku nad rukojetí je hřbet prutu zesílen tmavou křížovou punčochou, jak tomu bylo v případě předchozího modelu. Na zbytek blanku byla použita technologie PowerWrap, která zaujme už při prvním kontaktu s prutem. Její podstata spočívá v dodatečném vinutí karbonu kolem blanku, kterým je dosaženo značné zvýšení pevnosti a odolnosti vůči přetížení, což v praxi znamená mnohem vyšší životnost a snížení náchylnosti na mechanické poškození. Jednotlivé díly prutu jsou zesílené ocelovým PowerJoin kroužkem, který minimalizuje možnost tříštivého poškození spoje. RIVER TROPHY NXT disponuje kvalitními očky se SIC výplní a pevným sedlem navijáku. Jedním z nejzajímavějších prvků prutu je nesporně jeho do detailů propracovaná rukojeť. Navržená je z kombinace materiálů EVA a RUBBER CORK-u, což spolu vytváří designově nádherný celek. Vzhledem k povaze blanku se prut dodává se 2. karbonovými a 2. CarbonGlass špičkami se zvětšenými vodícími očky. Parametry:
Délka prutu: 3,2m Akce prutu: 180g Počet dílů: 3 Průměr blanku nad rukojetí: 14,5mm Počet oček (prut + špička): 5 + 5 Transportní délka: 114cm Hmotnost: 260g Rukojeť: EVA pěna + RUBBER CORK Délka rukojeti (od spodní části prutu po střed sedla): 46cm Špičky: 2xCarbonGlass (Light, Medium), 2xCarbon (Heavy, U-Heavy) 

Produkt je výrobek značky Delphin ,distribuovaný s EAN kódem 8586018488723.

Procházet zboží z kategorie Sport Delphin, Outdoorové aktivity Delphin, Rybaření Delphin, Rybářské pruty Delphin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.364 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Delphin Prut RIVER Trophy NXT 3,2m 180g 3+4-díl a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské pruty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Delphin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Delphin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Delphin Prut RIVER Trophy NXT 3,2m 180g 3+4-díl
Právě si prohlížíte...

1751,- Kč