Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Delphin prut hazard 3,30 m 500 g - 10% sleva

-10%
Delphin prut hazard 3,30 m 500 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Delphin prut hazard 3,30 m 500 g z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské pruty, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Delphin prut hazard 3,30 m 500 g .

Zlevněné zboží

To je přesně ten typ hazardu, který praví sumcaři vyhledávají. Tento prut byl pro tyto podmínky zrozený! Při jeho tvorbě jsme využili všechny poznatky, které jsme nasbírali u našich modelů sumcařských prutů. Blank je extrémně silný a odolný. Snese vysoké přetěžování i v dlouhodobém časovém rozpětí. Naproti tomu si zachoval příjemnou hmotnost a relativní štíhlost blanku. Díky tomu a přepracované rukojeti bude silový souboj daleko komfortnější. Rukojeť je ukončená konektorem na opasek. Úplně nový model kovového sedla navijáku se možná od svých př...edchůdců vizuálně liší jen v detailech. Silové testy v laboratorních podmínkách však prokázaly více než 1,5 násobnou tuhost oproti konvenčním typům! Očka jsou samozřejmě celokovové a bez výplně. To zaručuje jejich extrémně dlouhou životnost. Trnovou spojku prutu jsme opatřili extra vrstvou X-Carbonu a splétaným ovinem. Navíc jsme tu vsadili i dva kovové pojistné kroužky. To dělá se spojky – Achillové paty většiny prutů mimořádnou přednost Hazardu! Kovový kroužek pro zajištění háku nad rukojetí je už jen bonusem, který dostáváte k tomuto vyspělému nářadí pro lov kapitálních monster! Technické parametry:
Model: 330 Počet dílů:: 2 Průměr blanku nad rukojetí: 17,19mm Počet oček: 13 Transportní dĺžka: 173cm Hmotnost: 576g Rukojeť: delená, EVA pena Délka rukojete (od spodní části pruta po střed sedla): 61cm

Produkt je výrobek značky Delphin ,distribuovaný s EAN kódem 8586018472616.

Procházet zboží z kategorie Sport Delphin, Outdoorové aktivity Delphin, Rybaření Delphin, Rybářské pruty Delphin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Delphin prut hazard 3,30 m 500 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské pruty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Delphin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Delphin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Delphin prut hazard 3,30 m 500 g
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

2245,- Kč