Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

UFO Fishing Boilies Krill&Citrus Hmotnost: 800g, Průměr: 19mm

UFO Fishing Boilies Krill&Citrus Hmotnost: 800g, Průměr: 19mm
UFO Fishing Boilies Krill&Citrus Hmotnost: 800g, Průměr: 19mm
UFO Fishing Boilies Krill&Citrus Hmotnost: 800g, Průměr: 19mm
UFO Fishing Boilies Krill&Citrus Hmotnost: 800g, Průměr: 19mm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


UFO Fishing Boilies Krill&Citrus Hmotnost: 800g, Průměr: 19mm z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářské návnady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným UFO Fishing Boilies Krill&Citrus Hmotnost: 800g, Průměr: 19mm .

Detailní informace

Řada boilies BIO ELEMENTS se 100% přírodním konceptem s obsahem Robin Gold od anglické společnosti Haiths. Tato řada je unikátní v použitých surovinách, kdy jsme se zaměřili na nové technologie konzervace boilie. Přehlídka toho nejatraktivnějšího ovoce v kombinaci s dalšími atraktory. Vyvážený - lehce stravitelný - základní mix je pilířem směsi, které kapr neodolá. Toto boilies je díky složení vhodné pro celoroční chytání, nicméně nejvíce ryb je v letním a podzimním období. Tato nástraha má na kontě několik kaprů přes 20kg i v Prosinc...i, kdy už je voda opravdu ledová. Boilies Citrus&Krill vychází z poznatků francouzských testerů, se kterými jsme se potkali u vody v roce 2014. Tehdy nám ukazovali jejich mix sladko masových esencí, který jim velmi dobře pracoval celý rok. Dokonce si byli tímto boilies tak moc jistí, že u vody nic jiného neměli a používali výhradně toto boilie. Píše se rok 2015 a naši přední testeři plánují další výpravu nyní na českou svazovou vodu a v poznámkovém bloku narazili na tipy od francouzských kolegů. Tímto nám vnukli myšlenku zkusit udělat  citrusovo/masové boilie. Základ jsme postavili na 100% přírodním konceptu z řady BIO ELEMENTS a doplnili jsme jej o silné proteinové živočišné i rostlinné extrakty. Díky velmi lehké stravitelnosti rostlinných extraktů boilie kapři doslova futrují. Při finálním testování v roce 2016 nám s jistou pravidelností posílali naši příznivci fotografie kaprů, ze kterých natrávené boilie doslova teklo. Toto a následné velké úlovky kaprů na českých svazových vodách nás ujistilo v tom, že boilie Citrus&Krill se napevno usadilo v naší produktové řadě.  V případě potřeby kobrování na extrémní vzdálenosti, doporučujeme vysušit. Skladujete v suchu, chladu a temnu. Určeno pouze pro sportovní rybolov. 

Produkt je výrobek značky Ufo Fishing ,distribuovaný s EAN kódem 8594189391414.

Procházet zboží z kategorie Sport Ufo Fishing, Outdoorové aktivity Ufo Fishing, Rybaření Ufo Fishing, Rybářská výstroj Ufo Fishing, Rybářské návnady Ufo Fishing.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.8 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

UFO Fishing Boilies Krill&Citrus Hmotnost: 800g, Průměr: 19mm a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářské návnady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ufo Fishing a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ufo Fishing najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

UFO Fishing Boilies Krill&Citrus Hmotnost: 800g, Průměr: 19mm
Právě si prohlížíte...

161,- Kč