Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

TB Baits Pelety Strawberry Butter Hmotnost: 1kg, Průměr: 6mm

TB Baits Pelety Strawberry Butter Hmotnost: 1kg, Průměr: 6mm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


TB Baits Pelety Strawberry Butter Hmotnost: 1kg, Průměr: 6mm z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářské návnady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným TB Baits Pelety Strawberry Butter Hmotnost: 1kg, Průměr: 6mm .

Detailní informace

Naše pelety jsme sestavili tak aby byly použitelné celoročně Velmi atraktivní pelety s rychlým rozpadem. Naše kvalitní esence a výrazná barva vytváří již několik minut po vhození do vody aromatizovaný mrak plný drobných částeček, které se uvolňují do sloupce. Pro prodloužení doby rozpadu přelijte pelety naším sweet boosterem. Tyto pelety jsou vhodné do PVA, method mixů nebo pro vytvoření tzv. koberce okolo nástrahy při lovu s pop up. Příchuť: jahoda

Produkt je výrobek značky Tb Baits ,distribuovaný s EAN kódem 8596601003752.

Procházet zboží z kategorie Sport Tb Baits, Outdoorové aktivity Tb Baits, Rybaření Tb Baits, Rybářská výstroj Tb Baits, Rybářské návnady Tb Baits.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

TB Baits Pelety Strawberry Butter Hmotnost: 1kg, Průměr: 6mm a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářské návnady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tb Baits a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tb Baits najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

TB Baits Pelety Strawberry Butter Hmotnost: 1kg, Průměr: 6mm
Právě si prohlížíte...

98,- Kč