TB Baits Boilie Spice Queen Krill Hmotnost: 250g, Průměr: 20mm

TB Baits Boilie Spice Queen Krill Hmotnost: 250g, Průměr: 20mm
TB Baits Boilie Spice Queen Krill Hmotnost: 250g, Průměr: 20mm
TB Baits Boilie Spice Queen Krill Hmotnost: 250g, Průměr: 20mm
TB Baits Boilie Spice Queen Krill Hmotnost: 250g, Průměr: 20mm
129 129 746
129,- Kč

Původní cena: 129,- Kč


Hodnocení:


TB Baits Boilie Spice Queen Krill Hmotnost: 250g, Průměr: 20mm z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářské návnady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným TB Baits Boilie Spice Queen Krill Hmotnost: 250g, Průměr: 20mm .

Detailní informace

Trvanlivé boilies připravené k okamžitému použití. Příchuť Spice Queen Krill Jiná dimenze nástrahy, volné pokračování úspěšného druhu King Krill. Právě to nás navedlo na jinou cestu výroby návnad a nástrah pro kapry, a proto Spice Queen Krill. Složení je opět na přírodní bázi s velkým podílem unikátního mixu koření. Ze sto testovaných vzorků bylo selektováno deset jedinečných druhů, které daly základ této nástraze a návnadě. Tuto kuličku jsme testovali dva roky před vstupem do volného prodeje a během této doby bylo nachytáno více než padesát ka...prů s váhou přes dvacet kilo na českých svazových vodách. Při tomto testování se boilie Spice Queen Krill ukázalo jako výjimečná nástraha pro celoroční chytání i při teplotě vody pod 5 stupňů Celsia. Důkazem byl obří lysec, jehož váha překročila 25kg hranici, při teplotě vody 4 stupně. Složení boilie TB Všechny druhy našeho boilie obsahují podíl soli a sladidla NHDC. Sůl velice dobře reaguje s vodou a mění PH v okolí nástrahy a návnady. Když kulička dopadne na dno, začne okamžitě reagovat a měnit okolní PH. Tím se lehce nabourá struktura bolie a sůl zároveň slouží jako nosič atraktorů. To způsobuje okamžitou účinnost a přitažlivost pro kapry. A proč NHDC? Toto sladilo používáme již od našich začátků, jak v práškové, tak v tekuté formě. Při testování návnad a nástrah byl znát obrovský rozdíl účinnnosti produktů s obsahem NHDC a bez něj. Kapři milují sladko slanou chuť. Naše boilie je sestaveno tak, aby bylo po vhození do vody co nejatraktivnější. Po dopadnutí na dno se okamžitě začne nabourávat struktura boilie a vylučovat potravní signál. Tím zaujme proplouvající ryby a nutí je začít se krmit. Doba rozpadu je ovlivněna teplotou vody a aktivitou bílé ryby. Do tohoto boilie je při výrobě přidáván activ protein (enzimaticky upravená moučka) která nabourává strukturu návnady a nástrahy a je jedním z nejlepších atraktorů pro kapry. Pro selekci ryb a dlouhodobější výpravy doporučujeme využívat naše boilie s označením "Hard", které je podstatně pevnější než naše klasické boilie a má mnohem delší dobu rozpadu. Příchuť: koření, krill

Produkt je výrobek značky Tb Baits ,distribuovaný s EAN kódem 8596601000768.

Procházet zboží z kategorie Sport Tb Baits, Outdoorové aktivity Tb Baits, Rybaření Tb Baits, Rybářská výstroj Tb Baits, Rybářské návnady Tb Baits.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.25 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

TB Baits Boilie Spice Queen Krill Hmotnost: 250g, Průměr: 20mm a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářské návnady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tb Baits a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tb Baits najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

TB Baits Boilie Spice Queen Krill Hmotnost: 250g, Průměr: 20mm
Právě si prohlížíte...

129,- Kč