TB Baits Boilie Garlic Liver Hmotnost: 250g, Průměr: 24mm

TB Baits Boilie Garlic Liver Hmotnost: 250g, Průměr: 24mm
TB Baits Boilie Garlic Liver Hmotnost: 250g, Průměr: 24mm
TB Baits Boilie Garlic Liver Hmotnost: 250g, Průměr: 24mm
TB Baits Boilie Garlic Liver Hmotnost: 250g, Průměr: 24mm
99 99 1162
99,- Kč

Původní cena: 99,- Kč


Hodnocení:


TB Baits Boilie Garlic Liver Hmotnost: 250g, Průměr: 24mm z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářské návnady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným TB Baits Boilie Garlic Liver Hmotnost: 250g, Průměr: 24mm .

Detailní informace

Trvanlivé boilies připravené k okamžitému použití. Příchuť Garlic liver Boilie postavené na lososové a tuňákové moučce se sušeným mletým česnekem. V mixu je velký podíl silného extraktu z hovězích jater.   V tomto druhu boilie je použita játrová a česneková esence plus tekutá potrava na játrovém základu a je doplněno ptačím zobem s hmyzem. Složení boilie TB Všechny druhy našeho boilie obsahují podíl soli a sladidla NHDC. Sůl velice dobře reaguje s vodou a mění PH v okolí nástrahy a návnady. Když kulička dopadne na dno, začne okamžitě reago...vat a měnit okolní PH. Tím se lehce nabourá struktura bolie a sůl zároveň slouží jako nosič atraktorů. To způsobuje okamžitou účinnost a přitažlivost pro kapry. A proč NHDC? Toto sladilo používáme již od našich začátků, jak v práškové, tak v tekuté formě. Při testování návnad a nástrah byl znát obrovský rozdíl účinnnosti produktů s obsahem NHDC a bez něj. Kapři milují sladko slanou chuť.   Naše boilie je sestaveno tak, aby bylo po vhození do vody co nejatraktivnější. Po dopadnutí na dno se okamžitě začne nabourávat struktura boilie a vylučovat potravní signál. Tím zaujme proplouvající ryby a nutí je začít se krmit. Doba rozpadu je ovlivněna teplotou vody a aktivitou bílé ryby. Do tohoto boilie je při výrobě přidáván activ protein (enzimaticky upravená moučka) která nabourává strukturu návnady a nástrahy a je jedním z nejlepších atraktorů pro kapry. Pro selekci ryb a dlouhodobější výpravy doporučujeme využívat naše boilie s označením "Hard", které je podstatně pevnější než naše klasické boilie a má mnohem delší dobu rozpadu.   Příchuť: Česnek, játra

Produkt je výrobek značky Tb Baits ,distribuovaný s EAN kódem 8596601000812.

Procházet zboží z kategorie Sport Tb Baits, Outdoorové aktivity Tb Baits, Rybaření Tb Baits, Rybářská výstroj Tb Baits, Rybářské návnady Tb Baits.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.25 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

TB Baits Boilie Garlic Liver Hmotnost: 250g, Průměr: 24mm a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářské návnady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tb Baits a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tb Baits najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

TB Baits Boilie Garlic Liver Hmotnost: 250g, Průměr: 24mm
Právě si prohlížíte...

99,- Kč