Starbaits pop up g&g global mega fish 20 g 14 mm

Starbaits pop up g&g global mega fish 20 g 14 mm
85 85 1590
85,- Kč

Původní cena: 85,- Kč


Hodnocení:


Starbaits pop up g&g global mega fish 20 g 14 mm z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářské návnady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Starbaits pop up g&g global mega fish 20 g 14 mm .

Detailní informace

Fluo barva pro vyšší atraktivitu. Výborné plovoucí vlastnosti. Jsou celoročně použitelné i ve studené vodě. Průměr 14 mm je univerzální velikost pro celou řadu situací. Lze je kombinovat s libovolným boilies nebo použít samostatně (například na oblíbený Ronnie Rig). Znovu uzavíratelný obal pro jejich dlouhou životnost.
Příchuť: RYBA

Produkt je výrobek značky Starbaits ,distribuovaný s EAN kódem 3297830168445.

Procházet zboží z kategorie Sport Starbaits, Outdoorové aktivity Starbaits, Rybaření Starbaits, Rybářská výstroj Starbaits, Rybářské návnady Starbaits.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Starbaits pop up g&g global mega fish 20 g 14 mm a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářské návnady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Starbaits a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Starbaits najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Starbaits pop up g&g global mega fish 20 g 14 mm
Právě si prohlížíte...

85,- Kč