Starbaits Dip Příchuť: Garlic Fish 200ml - 22% sleva

-22%
Starbaits Dip Příchuť: Garlic Fish 200ml
Starbaits Dip Příchuť: Garlic Fish 200ml
Starbaits Dip Příchuť: Garlic Fish 200ml
Starbaits Dip Příchuť: Garlic Fish 200ml
209 269 2134
209,- Kč

Původní cena: 269,- Kč


Hodnocení:


Starbaits Dip Příchuť: Garlic Fish 200ml z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářské návnady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným Starbaits Dip Příchuť: Garlic Fish 200ml .

Zlevněné zboží

Garlic Fish kombinuje výrazné česnekové aroma a prvotřídní rybí moučky - celoročně použitelné příchť s mimořádnou účinností !! Dip k této příchuti boilie !! Balení: 200ml   N.F.S je ideální pro výrazné zvýšení atraktivity nástrah a návnad. Vychází ze složení samotného boilie N.F.S. Lze v něm dipovat boilie, zalít s ním pelety, partikl, krmnou směs. Je plný přírodních látek, výtažků z jater a ryb, minerálů a aminokyselin. Dip N.F.S nerozpouští PVA, proto je výborný pro zalití vaší návnady v PVA sáčku. Pro vytvoření silné atra...ktivní pasty smíchejte s Method Mixem N.F.S. Balení: 200ml   Hot Demon receptura nové generace vytvořená pro pokrytí veškerých kapřích nutričních požadavků. Je speciálně upravena pro použití ve studené vodě. Ideální na zimu (začátek jara, pozdní podzim). Obsahuje rybí a kořeněné oleje, rozdrcená koření, vitamíny a minerály, které podporují kapří apetit. Balení: 200ml   Probiotic Red One dip – stejné složení jako Probiotic Shelf Life. Přidáním různých druhů koření a vysoce atraktivního Robin Redu je tento dip úspěšný i ve studené vodě. Když ryby neberou v příliš teplé vodě je Probiotic the Red One dip tou správnou volbou pro posílení pachové stopy. Čistě přírodní složení. Nerozpouští PVA materiál! Balení: 250 ml   SK30 obsahuje pouze vybrané suroviny mající extrémně vysokou lakací schopnost (vytažek z olihně a krilu, rybí moučku sušenou při nízké teplotě a rozpustné rybí proteiny). Unikátní skladba amino-kyselin a mastných kyselin přitahuje zejména velké kapry. Speciální zesílený přírodní olej, známý svou stimulací rybích pachových orgánů, napomáhá snadné lokalizaci nástrahy. SK30 vyvolává u ryb silnou závislost při delších výpravách, avšak díky jeho snadné stravitelnosti nedochází k efektu přesycení. Zvýrazňuje pachovou a chuťovou stopu nástrahy (boilie, partikl, krmení). Obsahuje amino-kyseliny. Nerozpouští PVA!   Balení: 200ml

Produkt je výrobek značky Starbaits ,distribuovaný s EAN kódem 3297830224837.

Procházet zboží z kategorie Sport Starbaits, Outdoorové aktivity Starbaits, Rybaření Starbaits, Rybářská výstroj Starbaits, Rybářské návnady Starbaits.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.2 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Starbaits Dip Příchuť: Garlic Fish 200ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářské návnady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Starbaits a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Starbaits najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Starbaits Dip Příchuť: Garlic Fish 200ml
Právě si prohlížíte... - 22% sleva

209,- Kč