Sportcarp Plovoucí Boilies Reflex PoP-Up Hungarian Sausage 150ml Průměr: 15mm

Sportcarp Plovoucí Boilies Reflex PoP-Up Hungarian Sausage 150ml Průměr: 15mm
189 189 905
189,- Kč

Původní cena: 189,- Kč


Hodnocení:


Sportcarp Plovoucí Boilies Reflex PoP-Up Hungarian Sausage 150ml Průměr: 15mm z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářské návnady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným Sportcarp Plovoucí Boilies Reflex PoP-Up Hungarian Sausage 150ml Průměr: 15mm .

Detailní informace

Vysoce vzlínavé plovoucí boilies v reflexních barvách a nejúspěšnějších příchutích vyrobeno pod novou recepturou a zcela novou technologií.  
Během několika let postupného vývoje jsme přicházeli na menší nedostatky, které jsme za pochodu upravovali a vylepšovali koncovou kvalitu těchto nástrah. Prvotně jsme upravili vzlínavost, která je nyní mnohem agresivnější než u původních modelů a bez problémů můžete plovoučky Reflex nechat ve vodě nastražené více jak 48 hodin beze strachu, že by stratili schopnost plavat. Díky nové receptuřě dok...áží i mnohem lépe absorbovat atraktory a postupně je vypouštět během pobytu pod hladinou. To z nich právě dělá extrémně účinné nástrahy pro jakoukoli situaci.   Na rybách je nesporně potřeba mít i nutnou dávku štěstí. S plovoučkami Reflex však můžete jít štěstí naproti a s trochou nadsázky by se dalo říct, že si jej můžete koupit v krabičce.
Balení 150 ml

Produkt je výrobek značky Sportcarp ,distribuovaný s EAN kódem 8595662105719.

Procházet zboží z kategorie Sport Sportcarp, Outdoorové aktivity Sportcarp, Rybaření Sportcarp, Rybářská výstroj Sportcarp, Rybářské návnady Sportcarp.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.15 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sportcarp Plovoucí Boilies Reflex PoP-Up Hungarian Sausage 150ml Průměr: 15mm a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářské návnady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sportcarp a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sportcarp najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sportcarp Plovoucí Boilies Reflex PoP-Up Hungarian Sausage 150ml Průměr: 15mm
Právě si prohlížíte...

189,- Kč