Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Shimano wobler lure yasei trigger twitch s brook trout 6 cm

Shimano wobler lure yasei trigger twitch s brook trout 6 cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Shimano wobler lure yasei trigger twitch s brook trout 6 cm z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářské návnady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Shimano wobler lure yasei trigger twitch s brook trout 6 cm .

Detailní informace

Když pracujete s různými technikami škubání, vytváří to trhavou akci, která připomíná zraněnou nebo nervózní rybu. Řada Yasei Trigger Twitch je k dispozici ve třech variantách - Sinking (S), Suspending (SP) a Deep Running Suspending (D-SP) a nabízí vynikající všestrannost.
Pokud jste rybář, který rád skutečně pracuje se svými návnadami, okamžitě vás zaujme Yasei Trigger Twitch. Tato všestranná trhací návnada opravdu přijde na své při lovu v čisté vodě, zejména v mělkých oblastech kolem rybiček. V závislosti na tom, jakou možnost zvolíte, m...ůžete s těmito návnadami pracovat těsně pod hladinou až do hloubky 3 m, což vám poskytne fantastické pokrytí vodou. S vynikající rovnováhou a speciálně vyladěnými předními rty můžete použít širokou škálu technik škubání od rychlých po pomalé, s krátkými nebo dlouhými pauzami. Každé škubnutí vystřelí návnadu do akce nervózním pohybem, který napodobuje zraněnou nebo zmatenou návnadu, zatímco pauza umožňuje návnadě udržet rovnováhu a často je to čas, kdy dravci zasáhnou návnadu extrémní rychlostí a silou.
všestranná nástraha se širokou škálou možností
trhavé vedení replikuje zraněnou rybku
vynikající v čisté vodě
ponor verze S: 0-2 m
vysoce kvalitní BRK háčky

Produkt je výrobek značky Shimano ,distribuovaný s EAN kódem 8717009870276.

Procházet zboží z kategorie Sport Shimano, Outdoorové aktivity Shimano, Rybaření Shimano, Rybářská výstroj Shimano, Rybářské návnady Shimano.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Shimano wobler lure yasei trigger twitch s brook trout 6 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářské návnady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Shimano a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Shimano najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Shimano wobler lure yasei trigger twitch s brook trout 6 cm
Právě si prohlížíte...

230,- Kč