Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Shimano Cardiff ML Bullet AR-C Green Gold 9,3 cm 10 g - 13% sleva

-13%
Shimano Cardiff ML Bullet AR-C Green Gold 9,3 cm 10 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Shimano Cardiff ML Bullet AR-C Green Gold 9,3 cm 10 g z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářské návnady, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Shimano Cardiff ML Bullet AR-C Green Gold 9,3 cm 10 g .

Zlevněné zboží

Dlouhé vrhací nástrahy, které jsou ideální pro každého bez ohledu na úroveň dovedností. JET BOOST
JETBOOST je mechanismus pro posouvání těžiště, který umožňuje stabilní dlouhé hody a rychlé plavání tím, že těžiště přesouvá závaží pomocí průchozího shaftu a pružiny. Systém JETBOOST byl důkladně testován na tři klíčové prvky: počátečn&...iacute; rychlost nahazování, stabilní letová poloha a rychlé plavání. Realizuje dlouhou vrhací nástrahu, kterou lze lovit bez ohledu na úroveň dovedností uživatele.
SCALE BOOST
Hologramy napodobují realistické vzory šupin nástražných rybek. Kompozitní hologramy poskytují komplexní odrazy ve vodě jako šupiny skutečné nástražné rybky. Nabízí sestavu různých hologramů, aby vyhovovaly různým situacím.
Série : Cardiff Varianta : 1,3 m Délka : 9,3 cm Varianta : Plovoucí Hmotnost (g) : 10.0 Velikost háčku : 2x # 5 Barva podle výrobce : Green Gold Počet v balení (ks) : 1 Hmotnost : 10 g Délka (cm) : 9.3

Produkt je výrobek značky Shimano ,distribuovaný s EAN kódem 0022255267595.

Procházet zboží z kategorie Sport Shimano, Outdoorové aktivity Shimano, Rybaření Shimano, Rybářská výstroj Shimano, Rybářské návnady Shimano.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Shimano Cardiff ML Bullet AR-C Green Gold 9,3 cm 10 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářské návnady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Shimano a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Shimano najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Shimano Cardiff ML Bullet AR-C Green Gold 9,3 cm 10 g
Právě si prohlížíte... - 13% sleva

350,- Kč