Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Shimano Fishing Bantam WorldCrank AR-C Flash Boost Kyorin CW 7,3 cm 17 g

Shimano Fishing Bantam WorldCrank AR-C Flash Boost Kyorin CW 7,3 cm 17 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Shimano Fishing Bantam WorldCrank AR-C Flash Boost Kyorin CW 7,3 cm 17 g z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářské návnady, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Shimano Fishing Bantam WorldCrank AR-C Flash Boost Kyorin CW 7,3 cm 17 g .

Detailní informace

Bantam World Crank je plovoucí crankbait, který je vybaven nejnovějšími technologiemi návnad Shimano, díky čemuž je fantastický na dlouhé vzdálenosti. Díky funkci Flash Boost a Scale Boost pro vizuální přitažlivost a Jet Boost pro výkon a přesnost nahazování na velké vzdálenosti, je to skvělá návnada na pokrytí velkého množství vody s hloubkou ponoru až téměř čtyři metry. Velký p...řední okraj World Crank a centralizované vyvážení podporuje plynulé, ale agresivní plavání, když dosahuje konstantní rychlosti a umožňuje práci v hloubkách až 3,8 metru. Když je návnada pozastavena, pomalu stoupá směrem k hladině s jemným kýváním, co nejlépe využívá technologii Flash Boost k vytvoření další přitažlivosti. Pro zvýšenou vizuální přitažlivost poskytuje použití 3D holografického filmu Scale Boost pozoruhodný realistický vzor, který je obzvláště patrný, když se návnada během aportu zastaví. World Crank funguje výjimečně dobře, když se aportuje plynule, přerušovaným pauzami, aby Flashboost zafungoval s maximálním efektem. Počet v balení (ks) : 1 Série : Flash Boost Velikost háčku : 2x # 5 Délka (cm) : 7.3 Délka : 7,3 cm Série : Bantam Hmotnost : 17 g Barva podle výrobce : Kyorin CW Varianta : Plovoucí Varianta : 3,0 - 3,8 m Hmotnost (g) : 17.0

Produkt je výrobek značky Shimano Fishing ,distribuovaný s EAN kódem 0022255266444.

Procházet zboží z kategorie Sport Shimano Fishing, Outdoorové aktivity Shimano Fishing, Rybaření Shimano Fishing, Rybářská výstroj Shimano Fishing, Rybářské návnady Shimano Fishing.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

6 059,- Kč
Detail

Shimano Fishing Nexave FE 8000 Naviják

Cold Forged Aluminium / Shimano fishing
1 517,- Kč
Detail
5 379,- Kč
Detail
3 633,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Shimano Fishing Bantam WorldCrank AR-C Flash Boost Kyorin CW 7,3 cm 17 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářské návnady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Shimano Fishing a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Shimano Fishing najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Shimano Fishing Bantam WorldCrank AR-C Flash Boost Kyorin CW 7,3 cm 17 g
Právě si prohlížíte...

470,- Kč