Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Shimano Fishing Bantam World Pop Flash Boost Kyorin CT 6,9 cm 12 g

Shimano Fishing Bantam World Pop Flash Boost Kyorin CT 6,9 cm 12 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Shimano Fishing Bantam World Pop Flash Boost Kyorin CT 6,9 cm 12 g z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářské návnady, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Shimano Fishing Bantam World Pop Flash Boost Kyorin CT 6,9 cm 12 g .

Detailní informace

World Pop s masivní přitažlivostí u ryb, kterou lze použít dvěma různými způsoby. Použitím pravidelného malého trhnutí lze dosáhnout akce ''Walk the dog,'' zatímco agresivní trhnutí vytváří silnou popping akci. Obsahuje Flash Boost a Scale Boost pro vizuální přitažlivost. Není nic vzrušujícího, než sledování predátora narážejícího do vaší návnad...y na hladině. Velmi všestranný model, můžete použít World Pop s houpací akcí typu ''Walk the dog,'' pomocí neustálého malého trhnutí, abyste vyvolali návnadu do akce. Ale pokud chcete udělat větší rozrušení, které skutečně rozpálí vaši cílovou rybu, zkuste silné a rychlé trhnutí, které rozhýbe množství vody a pohání dravci. A pokud by to nestačilo, World Pop obsahuje Flash Boost a Scale Boost pro maximální vizuální přitažlivost. World Pop je skvělá návnada, kterou můžete použít, když ryby aktivně loví na hladině, a zaručeně vám poskytne hodiny zábavy a vzrušení. Hmotnost : 12 g Varianta : Plovoucí Délka : 6,9 cm Délka (cm) : 6.9 Barva podle výrobce : Kyorin CT Hmotnost (g) : 12.0 Počet v balení (ks) : 1 Velikost háčku : 2x # 5 Série : Flash Boost Série : Bantam

Produkt je výrobek značky Shimano Fishing ,distribuovaný s EAN kódem 0022255267045.

Procházet zboží z kategorie Sport Shimano Fishing, Outdoorové aktivity Shimano Fishing, Rybaření Shimano Fishing, Rybářská výstroj Shimano Fishing, Rybářské návnady Shimano Fishing.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

6 059,- Kč
Detail

Shimano Fishing Nexave FE 8000 Naviják

Cold Forged Aluminium / Shimano fishing
1 517,- Kč
Detail
3 633,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Shimano Fishing Bantam World Pop Flash Boost Kyorin CT 6,9 cm 12 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářské návnady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Shimano Fishing a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Shimano Fishing najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Shimano Fishing Bantam World Pop Flash Boost Kyorin CT 6,9 cm 12 g
Právě si prohlížíte...

490,- Kč