Savage gear freestyler v2 ss pike - 13 cm 46 g

Savage gear freestyler v2 ss pike - 13 cm 46 g
334 339 293
334,- Kč

Původní cena: 339,- Kč


Hodnocení:


Savage gear freestyler v2 ss pike - 13 cm 46 g z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářské návnady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Savage gear freestyler v2 ss pike - 13 cm 46 g .

Detailní informace

Freestyler je super účinná nástraha s velmi živou a nevyzpytatelnou akcí. Má nízké těžiště, je téměř vznášivá a kriticky vyvážená – a díky tomu je tak výjimečná. Vyniká úžasně lákavou akcí, která dráždí dravce k agresivním útokům. Dá se s ní daleko nahazovat a má odolné tělo, skrz které prochází lanko, takže takže tato nástraha je efektivní nejenom na štiky, ale i další brutální dravé ryby! Dlouhé nahození, i když odolné tělo s průchozím drátem, činí tuto nástrahu účinnou nejen pro štiky, ale také pro další opravdu brutální dravce!
Volný s...tyl vedení
Pevné odolné tělo
Lanko procházející skrz tělo
Pevné kované kroužky
SGY 1X BN trojháčky

Produkt je výrobek značky Savage Gear ,distribuovaný s EAN kódem 5706301770387.

Procházet zboží z kategorie Sport Savage Gear, Outdoorové aktivity Savage Gear, Rybaření Savage Gear, Rybářská výstroj Savage Gear, Rybářské návnady Savage Gear.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Savage gear freestyler v2 ss pike - 13 cm 46 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářské návnady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Savage Gear a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Savage Gear najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Savage gear freestyler v2 ss pike - 13 cm 46 g
Právě si prohlížíte...

334,- Kč