Savage gear 3d hard eel slow sinking blue silver 17 cm 50 g

Savage gear 3d hard eel slow sinking blue silver 17 cm 50 g
429 369 1383
429,- Kč

Původní cena: 369,- Kč


Hodnocení:


Savage gear 3d hard eel slow sinking blue silver 17 cm 50 g z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářské návnady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Savage gear 3d hard eel slow sinking blue silver 17 cm 50 g .

Detailní informace

Má jednoduchý, ale chytrý design, který zajišťuje skvělé výsledky při lovu dravců, kteří se přirozeně živí úhoři nebo mihulemi. Nástrahu stačí jednoduše nahodit a stahovat s občasnými záškuby a pauzami, a budete ohromeni. Dlouhý ocas dává nástraze zajímavou vlnivou akci ze strany na stranu. Ocas se dá připevnit dvěma způsoby, což následně ovlivňuje akci nástrahy. Nástraha vyniká 3D skenovanými dietaily, které oklamou i ty nejopatrnější dravce.
• 3D skenované detaily • Pevné ABS tělo s e závitem pro připevnění ocasu • Dodává se se dvěma gum...ovými ocasy • Vestavěné chrastítko • SGY 1X BN trojháček #1

Produkt je výrobek značky Savage Gear ,distribuovaný s EAN kódem 5706301741325.

Procházet zboží z kategorie Sport Savage Gear, Outdoorové aktivity Savage Gear, Rybaření Savage Gear, Rybářská výstroj Savage Gear, Rybářské návnady Savage Gear.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Savage gear 3d hard eel slow sinking blue silver 17 cm 50 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářské návnady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Savage Gear a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Savage Gear najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Savage gear 3d hard eel slow sinking blue silver 17 cm 50 g
Právě si prohlížíte...

429,- Kč