Rapala třpytka rap-v pike bladed jig ht 10 cm - 28 g

Rapala třpytka rap-v pike bladed jig ht 10 cm - 28 g
293 293 1697
293,- Kč

Původní cena: 293,- Kč


Hodnocení:


Rapala třpytka rap-v pike bladed jig ht 10 cm - 28 g z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářské návnady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Rapala třpytka rap-v pike bladed jig ht 10 cm - 28 g .

Detailní informace

Plandavka se u této nástrahy nechová ale zcela obvykle, třepotá se těsně nad jigovým tělem nástrahy, tím vytváří vibrace a viditelné odlesky. Samotná jigová hlava je opatřena 3D holografickým očky a v zadní části silikonovými třásněmi svařenými tak, aby tvořili za nástrahou široký závoj.
V tomto závoji se skrývá velký háček firmy VMC® 7250 Black Nickel 6/0, který přímo vyzívá k nastražení gumové nástrahy v podobě kopýtka nebo twistru. Rap-V Pike Bladed Jig tak nabízí možnost zajímavé kombinace barev a variací. Přináší tak absolutně atypick...ou a neokoukanou nástrahu, která je i pro ostřílené štiky novinkou.

Produkt je výrobek značky Rapala ,distribuovaný s EAN kódem 022677340821.

Procházet zboží z kategorie Sport Rapala, Outdoorové aktivity Rapala, Rybaření Rapala, Rybářská výstroj Rapala, Rybářské návnady Rapala.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Rapala třpytka rap-v pike bladed jig ht 10 cm - 28 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářské návnady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rapala a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rapala najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rapala třpytka rap-v pike bladed jig ht 10 cm - 28 g
Právě si prohlížíte...

293,- Kč