LT Baits Boilie SSK-Sausage Krill Extra Hard Hmotnost: 250g, Průměr: 20mm

LT Baits Boilie SSK-Sausage Krill Extra Hard Hmotnost: 250g, Průměr: 20mm
139 139 1407
139,- Kč

Původní cena: 139,- Kč


Hodnocení:


LT Baits Boilie SSK-Sausage Krill Extra Hard Hmotnost: 250g, Průměr: 20mm z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářské návnady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným LT Baits Boilie SSK-Sausage Krill Extra Hard Hmotnost: 250g, Průměr: 20mm .

Detailní informace

SSK - SAUSAGE KRILL je naprosto dokonalá zbrań na kapry ! Jedná se o univerzální celoroční boilies testované více než 2 Roky na všech typech vod včetně zahraníčních revírů například ve Francii , Maďarsku a Německu. Ryby nenechá nikde v klidu a vřele ho doporučujeme i na závodní lov. Spojením kombinace vybraných surovin, koření na zakázku, kombinací krillu, několika běžně nedostupných tekutých potrav a bezkonkurenční esence Krill v jednom, téměř zaručuje úspěch kdekoliv. 
SSK - SAUSAGE KRILL Složení: Anglické esence, rozpustné pro...teiny sypké i tekuté, játra sypká i tekutá, směs koření, proteinový koncentrát, kombinace Krillu a další.  Období: 
vhodné pro lov 365 dní v roce!!! SSK funguje skvěle jak ve studené vodě, tak i v teplé. Je tedy jedno jestli je jaro, léto, podzim nebo zima. Ve studené vodě pod 10 stupňů  použijte rozpustnou verzi, v sezoně na krmení a rychlejší záběr klasickou verzi či dipované pod háček  a na řeku nebo na čekání na tu správnou godzilu použijte Extra tvrdé Hardky.
Vhodné použití:
Všechny typy vod a dna. V případě použití na bahnitém dně, doporučujeme dipované boilies
Rozpustnost:
Závisí na teplotě vody, aktivitě bílé ryby, typu vody a průměru boilies. Při teplotě vody 15°C a více , vydrží 20 mm boilies cca 6-8 hodin. Rozpustné 2-3 hod a extra tvrdé Hard boilies 24+ stejně tak jako dipované
Krmení:
SSK je tak „našlapaný“, že doporučujeme pouze lehký úvodní zákrm, přibližně 1kg a následně průběžné přikrmování, 2 až 3 hrstky na vaše lovné místo co hodinu, nebo po záběru. 
Typ závěrem: 
doslova „smrtelnou“ kombinací nám během testování ukázala kombinace s Pop–up boilies Fine Pineapple zadlabanym dovnítř
 

Produkt je výrobek značky Lt Baits ,distribuovaný s EAN kódem 8594205080575.

Procházet zboží z kategorie Sport Lt Baits, Outdoorové aktivity Lt Baits, Rybaření Lt Baits, Rybářská výstroj Lt Baits, Rybářské návnady Lt Baits.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

LT Baits Boilie SSK-Sausage Krill Extra Hard Hmotnost: 250g, Průměr: 20mm a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářské návnady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lt Baits a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lt Baits najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LT Baits Boilie SSK-Sausage Krill Extra Hard Hmotnost: 250g, Průměr: 20mm
Právě si prohlížíte...

139,- Kč