LT Baits Boilie Salmon LT Hmotnost: 1kg, Průměr: 16mm

LT Baits Boilie Salmon LT Hmotnost: 1kg, Průměr: 16mm
LT Baits Boilie Salmon LT Hmotnost: 1kg, Průměr: 16mm
LT Baits Boilie Salmon LT Hmotnost: 1kg, Průměr: 16mm
LT Baits Boilie Salmon LT Hmotnost: 1kg, Průměr: 16mm
349 349 148
349,- Kč

Původní cena: 349,- Kč


Hodnocení:


LT Baits Boilie Salmon LT Hmotnost: 1kg, Průměr: 16mm z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářské návnady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným LT Baits Boilie Salmon LT Hmotnost: 1kg, Průměr: 16mm .

Detailní informace

Složení: Anglické esence, rybí moučky, syrovátkový protein, řepková moučka, Robin Red originál, ptačí zob, velký podíl jater sypkých i tekutých, a další. Ideální období: Salmon LT je nejvhodnější na chytání ve vodě od 15°C největší sílu projeví v letních dnech a na začátek podzimu. Rozpustnost: Ve vodě nad 15°C vydrží 20 mm boilies cca 24 hodin, 16mm kratší dobu. Vše se samozřejmě odvíjí na aktivitě bílé ryby a zda chytáte na „stojáku“ či řece. Krmení: Žádné boilies LT Baits není třeba krmit v nějaké přehnané míře! Salm...on LTdoporučujeme krmit ideálně v množství okolo 2-3 kilo na den, což se samozřejmě odvíjí i od revíru. Například Maďarský Balaton polkne velké množství (jedná se o cca 200 kg na týden s 2 pruty). Pro někoho je to velké množství, ale na druhou stranu se nám podařilo na IBCC pochytat právě se Salmonem LTty největší kapry, stejně jako na mnoho jiných závodech. Dno: Jakékoliv, avšak v případě chytání na bahně použijte tekutou složku od LT Baits patřičné příchutě a poté obalte ještě do pasty. Pro lepší efekt (selekci) chytací boilies pouze odmočte a krmnou dávku zadipujte. Lokalita: Salmon LT má největší sílu na jakémkoliv dnu bez bahna ideálně pískovny a řeky, kde není bahno zapáchající a pouze v mírném nánosu. Pro lepší efekt doporučujeme lehce ořezat okraje a obalit v pastě. Rybí obsádka: Salmon LT považujeme za nejselektivnější boilies od LT Baits.

Produkt je výrobek značky Lt Baits ,distribuovaný s EAN kódem 8594205080148.

Procházet zboží z kategorie Sport Lt Baits, Outdoorové aktivity Lt Baits, Rybaření Lt Baits, Rybářská výstroj Lt Baits, Rybářské návnady Lt Baits.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

LT Baits Boilie Salmon LT Hmotnost: 1kg, Průměr: 16mm a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářské návnady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lt Baits a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lt Baits najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LT Baits Boilie Salmon LT Hmotnost: 1kg, Průměr: 16mm
Právě si prohlížíte...

349,- Kč