Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

LK Baits Plovoucí Boilie PopUp Extra Compot N.H.D.C Počet kusů: 18ks, Průměr: 14mm

LK Baits Plovoucí Boilie PopUp Extra Compot N.H.D.C Počet kusů: 18ks, Průměr: 14mm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LK Baits Plovoucí Boilie PopUp Extra Compot N.H.D.C Počet kusů: 18ks, Průměr: 14mm z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářské návnady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným LK Baits Plovoucí Boilie PopUp Extra Compot N.H.D.C Počet kusů: 18ks, Průměr: 14mm .

Detailní informace

Moderní technologie výroby přináší zcela nový druh nástrahy, která je více atraktivnější a zároveň více vzlínavější. Nástraha POP-UP EXTRA je až 2x více plovoucí a proto ji můžeme použít i pro montáže typu RONNIE RIG, CHOD RIG, ale také pro větší hloubky. Zcela nový druh POP-UP je poloměkké (více aromatické) a přesto vydrží ve vodě delší dobu. Obsahuje: osvědčená aromata, přírodní sladidlo NHDC, atraktivní FLUORO barvy.

Produkt je výrobek značky Lk Baits ,distribuovaný s EAN kódem 8595602022373.

Procházet zboží z kategorie Sport Lk Baits, Outdoorové aktivity Lk Baits, Rybaření Lk Baits, Rybářská výstroj Lk Baits, Rybářské návnady Lk Baits.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

LK Baits Plovoucí Boilie PopUp Extra Compot N.H.D.C Počet kusů: 18ks, Průměr: 14mm a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářské návnady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lk Baits a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lk Baits najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LK Baits Plovoucí Boilie PopUp Extra Compot N.H.D.C Počet kusů: 18ks, Průměr: 14mm
Právě si prohlížíte...

249,- Kč