Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

LK Baits Nutrigo FeedEx Tiger Nuts 800 g 20 mm Hmotnost: 800g, Průměr: 20mm

LK Baits Nutrigo FeedEx Tiger Nuts 800 g 20 mm Hmotnost: 800g, Průměr: 20mm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LK Baits Nutrigo FeedEx Tiger Nuts 800 g 20 mm Hmotnost: 800g, Průměr: 20mm z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářské návnady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným LK Baits Nutrigo FeedEx Tiger Nuts 800 g 20 mm Hmotnost: 800g, Průměr: 20mm .

Detailní informace

Lehce vonící oříšková návnada plněná sirupem z tygřího ořechu.
 
Návnada vhodná téměř ke všem partiklovým, ovocným a sladkým nástrahám. Doporučujeme použít v kombinaci s nástrahou NUTRIGO BALANC TIGER NUTS, KELP HEMP, CORN HONEY. NOVÁ DIMENZE NÁVNAD! NUTRIGO FEED-EX je vyráběno unikátní technologií za studena, kdy nedochází ke snižování kvality použitých ingrediencí. NUTRIGO se nedá s žádnou existující návnadou porovnávat, protože v sobě nese několikanásobnou sílu, někdy stačí jen pár kuliček, abyste u ryb vyvolali potřebu s...e krmit. Návnady NUTRIGO FEED-EX jsou několikánásobně účinnější, než boilies. Návnada po vhození do vody začíná okamžitě pracovat a postupně se uvolňují tekuté složky z jádra.
přírodní tekuté extrakty zajímavý tvar Dumbels okamžitá účinnost rychlá stravitelnost plněné chutnou náplní domácí produkt, vyrobeno v České republice patentově chráněno
Parametry:
Hmotnost 800 g
Průměr 20 mm
Příchuť Ořech
 

Produkt je výrobek značky Lk Baits ,distribuovaný s EAN kódem 859560202229.

Procházet zboží z kategorie Sport Lk Baits, Outdoorové aktivity Lk Baits, Rybaření Lk Baits, Rybářská výstroj Lk Baits, Rybářské návnady Lk Baits.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.8 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

LK Baits Nutrigo FeedEx Tiger Nuts 800 g 20 mm Hmotnost: 800g, Průměr: 20mm a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářské návnady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lk Baits a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lk Baits najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LK Baits Nutrigo FeedEx Tiger Nuts 800 g 20 mm Hmotnost: 800g, Průměr: 20mm
Právě si prohlížíte...

299,- Kč