Lk baits nutrigo duo x-tra corn plum - 200 ml 20 mm

Lk baits nutrigo duo x-tra corn plum - 200 ml 20 mm
279 279 2312
279,- Kč

Původní cena: 279,- Kč


Hodnocení:


Lk baits nutrigo duo x-tra corn plum - 200 ml 20 mm z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářské návnady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Lk baits nutrigo duo x-tra corn plum - 200 ml 20 mm .

Detailní informace

Nástraha je vyrobena speciální technologií za použití přírodních sloučenin, které se z nástrahy postupně uvolňují a lákají trofejní ryby na velkou vzdálenost. Kukuřičný sirup spolu se švestkovým vytváří ideální kombinaci pro rychlé záběry! Nástraha je neutrálně vyvážená, tak aby ji ryba co nejsnadněji nasála! Nutrigo DUO X-TRA propíchněte jehlou a klasicky navlékněte na vlas pod háček (doba účinku je až 24 hodin). Pro rychlejší uvolňování, krátkodobé vycházky nebo zimní rybaření, můžete nástrahu propíchnout vícekrát (doba účinku je až 12 hodin).... Celoroční použití! Ruční výroba. Patentově chráněno. Uvedený průměr je orientační. Na povrchu nástrahy se může vyskytovat tekutina. Nástraha může měnit barvu.

Produkt je výrobek značky Lk Baits ,distribuovaný s EAN kódem 8595602025428.

Procházet zboží z kategorie Sport Lk Baits, Outdoorové aktivity Lk Baits, Rybaření Lk Baits, Rybářská výstroj Lk Baits, Rybářské návnady Lk Baits.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lk baits nutrigo duo x-tra corn plum - 200 ml 20 mm a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářské návnady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lk Baits a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lk Baits najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lk baits nutrigo duo x-tra corn plum - 200 ml 20 mm
Právě si prohlížíte...

279,- Kč