LK Baits Nutrigo Coco Hmotnost: 800g

LK Baits Nutrigo Coco Hmotnost: 800g
LK Baits Nutrigo Coco Hmotnost: 800g
LK Baits Nutrigo Coco Hmotnost: 800g
LK Baits Nutrigo Coco Hmotnost: 800g
449 449 1441
449,- Kč

Původní cena: 449,- Kč


Hodnocení:


LK Baits Nutrigo Coco Hmotnost: 800g z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářské návnady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným LK Baits Nutrigo Coco Hmotnost: 800g .

Detailní informace

NUTRIGO Coco vysílá do vodního prostředí uhlohydrátový signál, který ryby vyhodnocují jako potřebný zdroj energie především v zimním období a před třením. NUTRIGO Coco v procesu výroby podstupuje procesem zrání vlivem mléčných bakterií, kdy dochází ke specifické reakci, která láká ryby na velkou vzdálenost. Uvnitř NUTIGO Coco je navíc extrakt vyrobený několikaměsíčním pomalým extrahováním aroma z kokosového ořechu do alkoholu.
Doporučujeme používat samostatně nebo, jako doplněk k Vašemu vyzkoušenému podkladovému kr...mení na sladké - mléčné - kořenité bázi návnad. Celoroční použití, ale jeho největší síla je v zimních měsících.

Produkt je výrobek značky Lk Baits ,distribuovaný s EAN kódem 8595602019311.

Procházet zboží z kategorie Sport Lk Baits, Outdoorové aktivity Lk Baits, Rybaření Lk Baits, Rybářská výstroj Lk Baits, Rybářské návnady Lk Baits.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.8 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

LK Baits Nutrigo Coco Hmotnost: 800g a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářské návnady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lk Baits a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lk Baits najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LK Baits Nutrigo Coco Hmotnost: 800g
Právě si prohlížíte...

449,- Kč