Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

LK Baits Mini Boilies v Dipu Mussel12mm 150ml

LK Baits Mini Boilies v Dipu Mussel12mm 150ml
LK Baits Mini Boilies v Dipu Mussel12mm 150ml
LK Baits Mini Boilies v Dipu Mussel12mm 150ml
LK Baits Mini Boilies v Dipu Mussel12mm 150ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LK Baits Mini Boilies v Dipu Mussel12mm 150ml z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářské návnady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným LK Baits Mini Boilies v Dipu Mussel12mm 150ml .

Detailní informace

Mini boilies je úžasnou návnadou/nástrahou pro zimní měsíce a počátek jara, ale i pro velmi těžké vody, kde zmenšením nástrahy na minimum mnohdy překvapíte opatrné ryby. Mini boilies se nepoužívá jen k cílenému lovu kaprů. Jeho přednosti ocení rybáři, kteří se snaží ulovit líny, cejny, parmy nebo jiné druhy ryb. Mini boilies vyrábíme v osvědčených příchutích v průměru 12 mm. Při běžném chytání jsme výborných výsledků dosáhli, když jsme malou kuličku boilie obalili ještě vrstvou boilie pasty nebo teď nově vrstvičkou plovoucí boilie pasty, čímž d...ocílíte neutrálně vyvážené nástrahy. Proto jsme Vám k jednotlivým příchutím připravily velice atraktivní a okamžitě fungující boilie těsto. Pastu můžete použít i na jiné druhy boilie z naší nabídky.

Produkt je výrobek značky Lk Baits ,distribuovaný s EAN kódem 8595602004324.

Procházet zboží z kategorie Sport Lk Baits, Outdoorové aktivity Lk Baits, Rybaření Lk Baits, Rybářská výstroj Lk Baits, Rybářské návnady Lk Baits.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.15 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

LK Baits Mini Boilies v Dipu Mussel12mm 150ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářské návnady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lk Baits a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lk Baits najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LK Baits Mini Boilies v Dipu Mussel12mm 150ml
Právě si prohlížíte...

139,- Kč