Jet Fish Vyvážené Boilie Legend Range Rak & GLM 250ml Hmotnost: 250g, Průměr: 20mm

Jet Fish Vyvážené Boilie Legend Range Rak & GLM 250ml Hmotnost: 250g, Průměr: 20mm
149 149 572
149,- Kč

Původní cena: 149,- Kč


Hodnocení:


Jet Fish Vyvážené Boilie Legend Range Rak & GLM 250ml Hmotnost: 250g, Průměr: 20mm z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářské návnady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným Jet Fish Vyvážené Boilie Legend Range Rak & GLM 250ml Hmotnost: 250g, Průměr: 20mm .

Detailní informace

Boilies jde zařadit mezi nejpoužívanější návnady rybářů na lov kaprovitých ryb. Využívají se samostatně i v kombinaci "na panáčka", kdy přidáte navíc plovoucí boilies. Boilies Jet Fish jsou uchovány v balení, které zanechá boilies velmi dlouho čerstvé a dobře se přenáší. Takže si je můžete brát s sebou kdykoli jdete k vodě.

Produkt je výrobek značky Jet Fish ,distribuovaný s EAN kódem 00003681.

Procházet zboží z kategorie Sport Jet Fish, Outdoorové aktivity Jet Fish, Rybaření Jet Fish, Rybářská výstroj Jet Fish, Rybářské návnady Jet Fish.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.25 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Jet Fish Vyvážené Boilie Legend Range Rak & GLM 250ml Hmotnost: 250g, Průměr: 20mm a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářské návnady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jet Fish a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jet Fish najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Jet Fish Vyvážené Boilie Legend Range Rak & GLM 250ml Hmotnost: 250g, Průměr: 20mm
Právě si prohlížíte...

149,- Kč