Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Headbanger Lures Tail Floating Burbot 23 cm 48 g

Headbanger Lures Tail Floating Burbot 23 cm 48 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Headbanger Lures Tail Floating Burbot 23 cm 48 g z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářské návnady, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Headbanger Lures Tail Floating Burbot 23 cm 48 g .

Detailní informace

Vláčecí návnada na ryby. Kombinace nepravidelného, nezávaznému a krouživého pohybu díky kloubovému ocasu, který vám poskytne úžasnou akci. Headbanger Tail pracuje dobře nejen při jednoduchém vláčení, ale vyniká při vláčení s pauzami a záškuby. Je k dispozici ve třech různých provedeních vzhledem k různé hloubce a stylu rybolovu, je určena především na lov štiky, oko...una jakož i candáta, sivenů nebo pstruhů. Návnada je vyrobena z ABS plastu, je opatřena kuličkami různých velikostí, které pomáhají zaujmout rybu i zvukem. Návnada má vyměnitelné ocasy.  
Návnada je bezolovnatá a vnitřní závaží a kuličky jsou vyrobeny z nerezavějící oceli. Headbanger Tail je vybaven dvěma prvotřídními trojháčky VMC 9655 PS, # 2/0 vpředu, # 1 vzadu. Návnada má vyměnitelné ocasy. Hmotnost: 48 g. Hloubka rybolovu: 0 - 1,5 m. Rychlost vláčení: 1,3 m/s. Délka: 23 cm.
Barva podle výrobce: Burbot Velikost háčku: # 2/0 Velikost háčku: # 1 Délka (cm): 23.0 Hmotnost (g): 48.0 Navrženo v: Švédsko Země původu: Čína Série: Tail Varianta: Plovoucí Počet v balení (ks): 1 Délka: 23 cm Hmotnost: 48 g

Produkt je výrobek značky Headbanger Lures ,distribuovaný s EAN kódem 0819521021582.

Procházet zboží z kategorie Sport Headbanger Lures, Outdoorové aktivity Headbanger Lures, Rybaření Headbanger Lures, Rybářská výstroj Headbanger Lures, Rybářské návnady Headbanger Lures.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Headbanger Lures Tail Floating Burbot 23 cm 48 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářské návnady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Headbanger Lures a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Headbanger Lures najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Headbanger Lures Tail Floating Burbot 23 cm 48 g
Právě si prohlížíte...

650,- Kč