Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Headbanger Lures Shad Floating Natural Perch 22 cm 61 g

Headbanger Lures Shad Floating Natural Perch 22 cm 61 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Headbanger Lures Shad Floating Natural Perch 22 cm 61 g z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářské návnady, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Headbanger Lures Shad Floating Natural Perch 22 cm 61 g .

Detailní informace

Vláčecí návnada na ryby. Kombinace nerovnoměrných a vyhýbavých pohybů s neodolatelnými vlastnostmi pevné, vyměnitelné ocasní lopatky, která vám poskytne úžasnou akci a vydráždí i letargické ryby. Headbanger Shad 22 cm pracuje dobře nejen při jednoduchém vláčení, ale vyniká při vláčení s pauzami a záškuby. Je k dispozici ve třech různých provedeních vzhledem k různ&e...acute; hloubce a stylu rybolovu, je určena především na lov štiky, okouna jakož i candáta, sivenů nebo pstruhů. Návnada je vybavena kuličkami různých velikostí, které pomáhají zaujmout rybu i zvukem. Je bezolovnatá a vnitřní závaží a kuličky jsou vyrobeny z nerezavějící oceli. Návnada má vyměnitelné ocasy. Ocas je snadno vyměnitelný otáčením proti směru hodinových ručiček. Dva menší kolíky drží ocas na svém místě a při používání zabraňují jeho kroucení mimo svou pozici.  
Návnada je bezolovnatá a vnitřní závaží a kuličky jsou vyrobeny z nerezavějící oceli. Headbanger Shad je vybaven dvěma prvotřídními trojháčky VMC 9655 PS, # 2/0 vpředu, # 1 vzadu. Návnada má vyměnitelné ocasy. Hmotnost: 61 g. Hloubka rybolovu: 0 - 1,5 m. Rychlost vláčení: 1,3 m/s. Délka: 22 cm.
Barva podle výrobce: Natural Perch Velikost háčku: # 2/0 Velikost háčku: # 1 Délka (cm): 22.0 Hmotnost (g): 61.0 Navrženo v: Švédsko Země původu: Čína Série: Shad Varianta: Plovoucí Počet v balení (ks): 1 Délka: 22 cm Hmotnost: 61 g

Produkt je výrobek značky Headbanger Lures ,distribuovaný s EAN kódem 0819521025054.

Procházet zboží z kategorie Sport Headbanger Lures, Outdoorové aktivity Headbanger Lures, Rybaření Headbanger Lures, Rybářská výstroj Headbanger Lures, Rybářské návnady Headbanger Lures.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Headbanger Lures Shad Floating Natural Perch 22 cm 61 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářské návnady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Headbanger Lures a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Headbanger Lures najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Headbanger Lures Shad Floating Natural Perch 22 cm 61 g
Právě si prohlížíte...

650,- Kč