Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Feedermania dark snail wafters two tone m-l - acn

Feedermania dark snail wafters two tone m-l - acn

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Feedermania dark snail wafters two tone m-l - acn z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářské návnady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Feedermania dark snail wafters two tone m-l - acn .

Detailní informace

Díky jejich netradičnímu tvaru a zbarvení se s nimi nesetkala ještě žádná ryba, proto je budou bez obav konzumovat. Tmavé zbarvení napodobují přirozenou potravu kaprů, vodního hlemýždě. Dokážete s nimi přelstít i ty nejopatrnější ryby, pokud je používáme v kombinaci s krmnými směsmi.

Produkt je výrobek značky Feedermania ,distribuovaný s EAN kódem 5999102104493.

Procházet zboží z kategorie Sport Feedermania, Outdoorové aktivity Feedermania, Rybaření Feedermania, Rybářská výstroj Feedermania, Rybářské návnady Feedermania.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Feedermania dark snail wafters two tone m-l - acn a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářské návnady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Feedermania a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Feedermania najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Feedermania dark snail wafters two tone m-l - acn
Právě si prohlížíte...

199,- Kč