Dynamite Baits Tekutá Potrava Liquid Carp Food Belachan 1l

Dynamite Baits Tekutá Potrava Liquid Carp Food Belachan 1l
379 379 462
379,- Kč

Původní cena: 379,- Kč


Hodnocení:


Dynamite Baits Tekutá Potrava Liquid Carp Food Belachan 1l z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářské návnady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným Dynamite Baits Tekutá Potrava Liquid Carp Food Belachan 1l .

Detailní informace

Po otevření láhve CSL Belachanu, neucítíte jen ovoněné kukuřičné CSL pastou z krevet!! Toto CSL je totiž maximálně koncentrované fermentovanými mořskými živočichy. Jejich silné zastoupení v téhle láhvi Vás začne štípat do nosu hned po prvním přičichnutí. CSL Belanchan pracuje v jakékoli vodě, bez rozdílů teplot a velmi rychle se šíří do okolí. Slaná chuť nakvašených krevet je totiž velké lákadlo, které si kapří jedinci nechtějí nechat ujít a rádi vyhledávají jeho zdroj. Dokonale se hodí na boostrování čehokoli, ať už pelet, boilies, s...podových mixů nebo jenom na dochucení namíchaného krmení. Jako veškeré naše Carp Liquid Food ani toto nerozpouští PVA materiály. A co je CSL?
Je to hustá tekutina jemné konzistence, vyráběná pomocí fermentace z kukuřice. CSL je předaktivované a následně stabilizované, takže nedochází k dalšímu kvašení. Obsahuje bílkoviny, vlákninu, cukry, škroby, enzymy a v malé míře i tuky. Dále obsahuje aminokyseliny, například Lysin, Cystin a Methionin. CSL je lehce ředitelné vodou. Jeho všestranné využití z něj dělá atraktivní látku napříč veškerým lovem kaprovitých ryb. Obohatí domácí boilies, hodí se k macerování návnad, nástrah a nerozpouští PVA, ba naopak! V letních měsících rozpad PVA materiálů ještě zpomalí, takže montáž v pořádku dopadne na dno. Pracuje vždy perfektně, bez ohledu na teplotu vody.

Produkt je výrobek značky Dynamite Baits ,distribuovaný s EAN kódem 5031745225866.

Procházet zboží z kategorie Sport Dynamite Baits, Outdoorové aktivity Dynamite Baits, Rybaření Dynamite Baits, Rybářská výstroj Dynamite Baits, Rybářské návnady Dynamite Baits.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dynamite Baits Tekutá Potrava Liquid Carp Food Belachan 1l a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářské návnady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dynamite Baits a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dynamite Baits najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dynamite Baits Tekutá Potrava Liquid Carp Food Belachan 1l
Právě si prohlížíte...

379,- Kč