Dynamite Baits Partikl Frenzied Pulse Parti-Mix Krill 700g

Dynamite Baits Partikl Frenzied Pulse Parti-Mix Krill 700g
179 179 1612
179,- Kč

Původní cena: 179,- Kč


Hodnocení:


Dynamite Baits Partikl Frenzied Pulse Parti-Mix Krill 700g z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářské návnady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným Dynamite Baits Partikl Frenzied Pulse Parti-Mix Krill 700g .

Detailní informace

Hrubozrnná směs luštěnin a partiklu, obsahuje rozdílné typy partiklových nástrah Partikl obsahuje plody javoru, vikve, fazole mungo, vlčího bobu, červené kukuřice a konopí Obsah se vaří ve sklenici nebo v plechovce, aby zůstaly zachovány přírodní živiny a atraktanty Neobsahuje konzervanty Okamžitě připraveno k použití přímo ze sklenice nebo z plechovky Balení v lahvi nebo v plechovce Příchuť Krill obsahuje skutečný arktický kril a tajnou směs Robin Red

Produkt je výrobek značky Dynamite Baits ,distribuovaný s EAN kódem 5031745218370.

Procházet zboží z kategorie Sport Dynamite Baits, Outdoorové aktivity Dynamite Baits, Rybaření Dynamite Baits, Rybářská výstroj Dynamite Baits, Rybářské návnady Dynamite Baits.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.7 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dynamite Baits Partikl Frenzied Pulse Parti-Mix Krill 700g a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářské návnady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dynamite Baits a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dynamite Baits najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dynamite Baits Partikl Frenzied Pulse Parti-Mix Krill 700g
Právě si prohlížíte...

179,- Kč