DUO Wobler Realis Pencil 8,5cm Barva: Prism Gill

DUO Wobler Realis Pencil 8,5cm Barva: Prism Gill
DUO Wobler Realis Pencil 8,5cm Barva: Prism Gill
DUO Wobler Realis Pencil 8,5cm Barva: Prism Gill
DUO Wobler Realis Pencil 8,5cm Barva: Prism Gill
429 429 104
429,- Kč

Původní cena: 429,- Kč


Hodnocení:


DUO Wobler Realis Pencil 8,5cm Barva: Prism Gill z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářské návnady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným DUO Wobler Realis Pencil 8,5cm Barva: Prism Gill .

Detailní informace

Pokud však máte navíc wobler, který se snadno ovládá, má skvělé letové vlastnosti, inovativní systém „double knock“ a navíc tu správnou barva pro Váš oblíbený revír nebudete chtít od vody odejít. Délka 85 mm je všestranná velikost pro boleny, štiky a velké okouny. Z nějakého důvodu se však pencily této velikosti občas také líbí trofejním tloušťům, kteří paradoxně preferují především výrazné barvy. Parametry:
Potápivost: hladinový Délka: 8,5 cm Hmotnost: 9,7 g Ponor: 0 m Balení: 1ks
Double knock rattle system
Tento systém je zcela... originální a dělám z Pencilu 85 od DUO tak skvělý wobler. Koncept zátěže je zcela odlišný od jiných modelů. Hlavní zátěž v podobě velké kuličky je napevno usazena v zadní části wobleru, nikoliv jeho středu. Díky tomu při zastavení zaujme woblery téměř vertikální polohu. Dravec tak „vidí“ a útočí na větší část wobleru, což zvyšuje pravděpodobnost úspěšného záseku. Druhá pohyblivá kulička je také usazena v zadní části wobleru a vyvolává zvukový i vibrační efekt. Vibrační efekt nastává při pohybu wobleru ze strany na stranu. Jedná se o málo slyšitelný zvuk, který však dodává vibrace celému wobleru. Zvukový efekt nastává nárazem pohyblivé zátěže do pevné. Síla zvuku je závislá na síle trhnutí woblerem při vedení ve stylu „walk the dog“. Další předností tohoto revolučního systému umístění zátěže spočívá v dosažení delších náhozů při srovnatelné váze jiných pencilů a také větší stabilita wobleru a přesnost hodů při bočním větru. Jak vodit Realis Pencil 85:
Styl „walk the dog“ Pencily obecně dosahují nejlepších výsledků při tomto stylu vedení. Vedení spočívá v neustálém poškubávání špičkou prutu v délce kolem 10-20 cm. U této technicky je důležité zachování stejné délky trhnutí v kombinaci s neustálím namotáváním. Vyžaduje to trochu cviku, ale výsledky rozhodně stojí za to! Styl ,, slow walk the dog “ Pokud cílíte na velké opatrné ryby doporučujeme vedení více zpomalit, kdy mezi jednotlivými trhnutími necháte krátkou pauzu. Zároveň se lehce prodlouží délka trhnutí na cca 25-30 cm (jedná se o přibližný údaj). Toto vedení se mimo řádně osvědčilo při lovu štik a tloušťů.

Produkt je výrobek značky Duo ,distribuovaný s EAN kódem 4525918055103.

Procházet zboží z kategorie Sport Duo, Outdoorové aktivity Duo, Rybaření Duo, Rybářská výstroj Duo, Rybářské návnady Duo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

DUO Wobler Realis Pencil 8,5cm Barva: Prism Gill a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářské návnady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Duo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Duo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

DUO Wobler Realis Pencil 8,5cm Barva: Prism Gill
Právě si prohlížíte...

429,- Kč