Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Trabucco Naviják Xplore CX FA 5500

Trabucco Naviják Xplore CX FA 5500

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Trabucco Naviják Xplore CX FA 5500 z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské navijáky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným Trabucco Naviják Xplore CX FA 5500 .

Detailní informace

Nový model navijáku, který dynamicky předurčuje nastupující generaci s velmi propracovaným designem a bezchybným mechanickým převodem. Již předchozí modelová řada MATCH nadnesla svou osobitostí zcela individuální charakter, který řada CX jen podtrhuje. Opět se zde výrazně zmenšil objem těla navijáku v porovnání se samotnou cívkou, razantně byla snížena hmotnost a vylepšena plynulost chodu. Velmi elegantní je pak barevné provedení s metalízově kovovým nádechem a spodní žebrování cívky, které celkovému vzhledu dodává nadčasovost. N...aviják je opatřen přední mikro nastavitelnou brzdou z nerezové oceli s vysokopevnostními podložkami. Celý převodový systém je postaven na 7 kuličkových ložiscích a jedním spojkovým ložiskem pro plynulost jednosměrné rotace. Dodává se ve velikostech 2500, 3500, 4500 a 5500 kdy jej můžeme komplexně využít na rybolovné techniky plavanou, feeder či přívlač.
X-Tra light hybridní karbonové tělo a rotor Dvojitě opouzdřená ložiska z nerezové oceli Jednosměrné spojkové ložisko z nerezové oceli Nerezová hlavní hřídel a hlavní převodová hřídel Hliníková cívka v designu V-Spool pro delší a přesnější náhozy Přední mikro nastavitelná brzda z nerezové oceli s vysokopevnostními podložkami CNC šroubová rukojeť
Parametry:
Velikost cívky 5500
Převod 5,2:1
Počet ložisek 7+1
Kapacita 200m/0,20mm
Návin na otáčku kličky 94 cm
Hmotnost 290 g
Náhradní cívka ne

Produkt je výrobek značky Trabucco ,distribuovaný s EAN kódem 8054393157232.

Procházet zboží z kategorie Sport Trabucco, Outdoorové aktivity Trabucco, Rybaření Trabucco, Rybářské navijáky Trabucco.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Trabucco Naviják Xplore CX FA 5500 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské navijáky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Trabucco a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Trabucco najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Trabucco Naviják Xplore CX FA 5500
Právě si prohlížíte...

4450,- Kč